Στο καστ του δεύτερου κύκλου της σειράς «The Durrells» Μπίγιου και Λογοθέτης
Media

Στο καστ του δεύτερου κύκλου της σειράς «The Durrells» Μπίγιου και Λογοθέτης

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης βρετανικής σειράς «The Durrells», η οποία γυρίστηκε και στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για την παραγωγή που βασίζεται στην κλασική αυτοβιογραφική τριλογία του Τζέραλντ Ντάρελ και αφηγείται την ιστορία της μητέρας του, Λουίζα, η οποία εγκαταστάθηκε στο νησί των Φαιάκων από το 1935 έως το 1939, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, επιλέγοντας έναν τελείως αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

Στον κύκλο, ο οποίος αποτελείται από έξι επεισόδια, συμμετέχουν ξανά Ελληνες ηθοποιοί, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Καραμίχος και η Αννα Σάββα, οι οποίοι επανήλθαν με τους ρόλους της πρώτης σεζόν.

«Η μητέρα μου έβλεπε το σίριαλ εξαιτίας μου, όμως της άρεσε και συνέχισε να το παρακολουθεί» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Α. Γεωργούλης, ο οποίος υποδύεται τον Σπύρο Χαλικιόπουλο. Επίσης, ο ηθοποιός είπε ότι αγαπάει το Λονδίνο και αποκάλυψε ότι του αρέσει να κάθεται στον Τάμεση, σε ένα παγκάκι, και να βλέπει τους ανθρώπους να πηγαίνουν πάνω κάτω. Φέτος, στο καστ προστέθηκαν η Ερρικα Μπίγιου, στον ρόλο της νεόφερτης Βασιλείας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος υποδύεται τον Λούναρ Νερντ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved