Κώστας Φραγκολιάς: «Το τι θα συμβεί θα το δούμε. Έχει ανατροπές…»
Media

Κώστας Φραγκολιάς: «Το τι θα συμβεί θα το δούμε. Έχει ανατροπές…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά για τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του Αlpha Αστέρας Ραχούλας και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον ρόλο που υποδύεται. 

«Επειδή έβλεπα τη σειρά και μου άρεσε και το σενάριο και η πλοκή, είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον στην παραγωγή, γιατί έχουμε σχεδόν την ίδια με το Happy Day στον Alpha. Τους είχα πει ότι θα ήθελα να παίξω και μου 'κάναν το χατίρι» τόνισε στο Mytv.

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής υποδύεται τον Αλέκο Γάτο, πρόεδρο, προπονητή και παίκτη της Μπόμπας Κυνουρίας, δηλαδή της ομάδας που αντιμετωπίζει ο Αστέρας Ραχούλας στον επόμενο αγώνα. «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Είναι αδίστακτος και κινείται ανάλογα με το συμφέρον του. Δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Ξέρει ότι η μπάλα είναι πολλές φορεί; βρόμικο άθλημα, ότι έχει πολύ παρασκήνιο και κινείται αναλόγως μέσα σ' αυτό»

Απαντά αινιγματικά στην ερώτηση εάν ο Γάτος καταφέρει τον σκοπό του, που είναι να εκδικηθεί τον Σκυρογιάννη, με τον οποίον έχει προηγούμενα. «Έχει κάποιες επαφές μαζί του. Το τι θα συμβεί θα το δούμε. Έχει ανατροπές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved