Βασίλης Μπισμπίκης: «Η σειρά “Η λέξη που δε λες” πέτυχε τον στόχο της»
Media

Βασίλης Μπισμπίκης: «Η σειρά “Η λέξη που δε λες” πέτυχε τον στόχο της»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του στη σειρά «Η λέξη που δε λες».

Η Λέξη Που Δε λες ήταν μία από τις καλύτερες σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Τι σου έμεινε περισσότερο από τη συμμέτοχη σου στην παραγωγή;

Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη ήταν άψογη. Τον εμπιστεύτηκα, με εμπιστεύτηκε κι αυτός και βγάλαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Γυρίστηκε στην Κρήτη, πέρασα εκεί επτά μήνες και γνώρισα καλούς φίλους σε αυτό τον πολύ όμορφο τόπο. Ακόμα πιο σπουδαίο ήταν η ανταπόκριση που πήρα από τη σειρά αυτή. Πέτυχε το στόχο της. Έβαλε στο προσκήνιο ένα θέμα που είναι ταμπού και νιώθω ότι πλέον κάπως έχουμε απενοχοποιηθεί πάνω στο θέμα και το καταλαβαίνω από τους ανθρώπους που έρχονται και μου μιλάνε μετά τη σειρά που έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες με τον αυτισμό στην οικογένειά τους. Αυτό με συγκινεί περισσότερο από όλα.

Η κοινωνία έχει ακόμα ταμπού με αντίστοιχα θέματα;

Όχι μόνο με τον αυτισμό. Γενικά οι γονείς έχουν πρόβλημα με το αν τα παιδιά τους παίρνουν ναρκωτικά, αν είναι ομοφυλόφιλα και γενικά με οτιδήποτε έρχεται σε σύγκρουση με τη συντηρητική κοινωνία. Με τέτοιες σειρές ευαισθητοποιείται περισσότερο η κοινωνία και θα μπορούσε να γίνει και σε μεγαλύτερο βαθμό, αν οι υπεύθυνοι των καναλιών έπαιρναν ανάλογες πρωτοβουλίες για αντίστοιχες παραγωγές.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό προτέρημα σου ως μπαμπάς;

Το παιδί μου είναι πολύ μικρό. Είναι μόλις 4 ετών. Αλλά επειδή έχω ζήσει πολλά, είμαι ένα παιδί της αλάνας, του δρόμου και είχα έντονα βιώματα, προσπαθώ να είμαι όλο και περισσότερο ανοιχτόμυαλος. Ελπίζω να μην μπλοκάρει το μυαλό μου μεγαλώνοντας. Να μη βάλω παρωπίδες και κλείσω .

Πηγή:instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved