Μαρίνος Κόνσολος: «Αγαπάω αυτό που μου δίνει το ελεύθερο να δημιουργώ»
Media

Μαρίνος Κόνσολος: «Αγαπάω αυτό που μου δίνει το ελεύθερο να δημιουργώ»

Η καταγωγή του είναι από την Κύπρο. Θέλει ο Μαρίνος Κονσόλος να επιστρέψει κάποια στιγμή και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του;

«Θέλω να κάνω όμορφες δουλειές που να με γεμίζουν και με πάνε ένα βήμα μπροστά καλλιτεχνικά και ως άνθρωπο. Συνεπώς, ακολουθώ τη δουλειά μου και όπου με πάει. Οπότε δεν αποκλείω να επιστρέψω στην Κύπρο αν έρθει κάτι καλό, όπως δεν είχα στα πλάνα μου να έρθω στην Αθήνα» τόνισε στο Mytv.

-Είχες συμφωνήσει να πάρεις μέρος στο Παραμύθι... αλλιώς, τελικά όμως κατέληξες στη... θέση σου. Γιατί άλλαξες γνώμη;

«Είχα συμφωνήσει με τον Λώρη Λοϊζίδη να είμαι στο Παραμύθι και ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα. Τότε μίλησα μαζί του και του ζήτησα τη γνώμη του. Ο Λώρης μου απαρίθμησε τα θετικά και τα αρνητικά της καθεμίας δουλειάς και μου είπε ότι με στηρίζει ό,τι και αν κάνω. Οπότε, είπα να αφήσω την ασφάλεια της Κύπρου και με τη συγκατάθεση του ήρθα τελικά στο Έλα στη θέση μου.»

-Συστήθηκες στο ελληνικό κοινό μέσω του Μπρούσκο και τώρα πρωταγωνιστείς στο έλα στη θέση μου. Προτιμάς το δράμα ή την κωμωδία;

«Αγαπάω αυτό που μου δίνει το ελεύθερο να δημιουργώ. Νομίζω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω εξίσου καλά και στην κωμωδία και στο δράμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved