«Checkpoint Alpha» με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης
Media

«Checkpoint Alpha» με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Η δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο συνεχίζεται στον Alpha αλλά και όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen καταγράφει και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Το περασμένο Σάββατο η εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου «Checkpoint Alpha», άνοιξε τον φάκελο εξοπλιστικά, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις, και το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ότι ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για υποθέσεις και πρόσωπα που επηρέασαν και επηρεάζουν την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρα μας.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου και των συνεργατών της προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καταγράφοντας 17,3% στο σύνολο κοινού. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εκπομπή αναδεικνύει θέματα που όχι μόνο προκαλούν συζητήσεις και φιλοξενούνται εκτενώς σε όλα τα ΜΜΕ, αλλά και τα οποία καταγράφουν πολύ ικανοποιητική τηλεθέαση. Παράδειγμα η συνέντευξη Βαρουφάκη που άγγιξε το 22%.

Η εκπομπή «Checkpoint Alpha» θα είναι στον αέρα του Alpha το Σάββατο 13 Μαΐου και θα ασχοληθεί με τον μυστηριώδη θάνατο ενός προσώπου που απασχόλησε την ελληνική κοινωνία, τα 2 τελευταία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved