Λένια Σορόκου: «Είμαι άνθρωπος επικίνδυνος»
Media

Λένια Σορόκου: «Είμαι άνθρωπος επικίνδυνος»

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα βασίλειο στη μεσαιωνική Κύπρο. Ολα κυλούσαν καλά και ήρεμα για τον βασιλιά Ιάκωβο (Γιάννη Μποσταντζόγλου) και τη βασίλισσα Βεατρίκη (Λένια Σορόκου), όχι όμως και για τους υπηκόους τους, που ζούσαν μέσα στη φτώχεια και την πείνα...

Η σειρά Παραμύθι… αλλιώς φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Πανταζούδη στη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Λώρης Λοϊζίδης, ο οποίος κρατάει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Λένια Σορόκου, που υπηρετεί τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου εδώ και σαράντα χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πολλές κυπριακές σειρές, έρχεται να συστηθεί και στο ελληνικό κοινό, μιλώντας στην «Espresso» για τον κόντρα ρόλο που καλείται να ενσαρκώσει.

«Δεν αισθάνομαι κακιά, αλλά μια γυναίκα που θέλει την εξουσία. Είναι λίγο τρελή και δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά! Είναι, όμως, ένας άνθρωπος επικίνδυνος» λέει η σπουδαία ηθοποιός και συνεχίζει:

«Περισσότερο κακιά από αυτήν, όμως, είναι η μεγάλη της κόρη, η Ελισάβετ (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), η οποία μοιάζει της μαμάς της και είναι ακόμη χειρότερη. Η μικρή, η Αικατερίνη (Κατερίνα Παπουτσάκη) είναι πάρα πολύ καλή».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός συνεργάζεται με τον Λώρη Λοϊζίδη, αφού οι δυο τους έχουν συναντηθεί και σε άλλες παραγωγές. «Εχει κάνει πολλές σειρές στην Κύπρο και πάντα περνάω καλά μαζί του. Και σε αυτήν τη δουλειά ευτυχώς η ομάδα είναι ωραία» υποστηρίζει η Λένια και συμπληρώνει:

«Τα γυρίσματα γίνονται πέντε μέρες την εβδομάδα και είναι 12ωρα. Ομως επειδή υπάρχουν πολύ καλή συνεργασία και παρέα, ο χρόνος κυλά ευχάριστα. Περισσότερο κουραστικό είναι για τους Ελλαδίτες, που έρχονται για δυο τρεις μέρες, παρά για εμάς. Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος για πρόβες, κάνουμε κάποια περάσματα μεταξύ μας από πριν».

Επειδή δεν έχει πολλά κοινά με την ηρωίδα που ενσαρκώνει, δυσκολεύτηκε στο πώς θα την προσέγγιζε. «Σκεφτόμουν πώς θα έβρισκα τη δύναμη που απαιτεί ο ρόλος, αλλά νομίζω ότι με τον καιρό θα την προσεγγίζω όλο και πιο πολύ. Ομως την τρέλα της την έχω βρει» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved