Ο μάνατζερ ράγκμπι γίνεται προπονητής
Media

Ο μάνατζερ ράγκμπι γίνεται προπονητής

Ο πρώην «Μαχητής» του ριάλιτι επιβίωσης Πάνος Αργιανίδης ανακοίνωσε με διαφημιστικές αφίσες που ανέβασε στο Ιnstagram, ότι ετοιμάζει τα δικά του «Survivor Camps»

«Γίνε Μαχητής και κατέκτησε την κορυφή αυτό το καλοκαίρι» αναφέρει η αφίσα, η οποία συμπληρώνεται από τις λέξεις: «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμός»!

Πρόκειται για μια σειρά αγωνισμάτων ταχύτητας, δύναμης και στρατηγικής σκέψης, βασισμένη σε δική του ιδέα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα μετά τον τελικό του «Survivor» και μέχρι και τον Σεπτέμβριο σε πολλές κατασκηνώσεις της Ελλάδας.

Οπως είπε ο μάνατζερ ράγκμπι, στην espresso για τρεις ημέρες θα προπονεί παιδιά από την ε' δημοτικού μέχρι το λύκειο, τα οποία θα είναι χωρισμένα σε «Μαχητές» και «Διασήμους» και θα καλούνται να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία, μέσω αγωνισμάτων, να κερδίζουν και ασυλία. Τα παιδιά θα δοκιμάζονται σε διάφορα αθλήματα με βάση το οργανωτικό σχέδιο του μάνατζερ ράγκμπι και τις εγκαταστάσεις που θα έχουν στηθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα στερούνται το φαγητό. Αλλωστε, σκοπός του εγχειρήματος δεν είναι η επιβίωση, αλλά η αγάπη για τον αθλητισμό.

Tα camps θα ξεκινήσουν από κατασκηνώσεις στην Πελοπόννησο και αφού ο Αργιανίδης ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον τελικό του «Survivor» (σ.σ.: θα πρέπει να δώσει το «παρών»), για τις οποίες έχει δεσμευτεί με όρους στο συμβόλαιό του.
Ο μάνατζερ ράγκμπι βρέθηκε προχθές στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπου παρουσία 1.000 παιδιών και των γονιών τους μίλησε για το ράγκμπι, για την ομοσπονδία, για το πόσο καλό κάνει ο αθλητισμός στο σώμα, το μυαλό, στη σκέψη και το πόσο εκείνος δραστηριοποιείται για την προώθησή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved