Γιώργος Μπανταδάκης: «Είμαι ενθουσιασμένος με τον ρόλο μου στη σειρά Daddy cool»
Media

Γιώργος Μπανταδάκης: «Είμαι ενθουσιασμένος με τον ρόλο μου στη σειρά Daddy cool»

Ο Γιώργος Μπανταδάκης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του με τους δημιουργούς της σειράς «Daddy cool» και τον ρόλο του.

Πώς είναι η συνεργασία σου με την Τίνα Καμπίτση και τον Νίκο Ζαπατίνα;

Είναι μία εξαιρετική συνεργασία. Έχω δουλέψει με πολλά συνεργεία και έχω περάσει καλά, αλλά στο Daddy Cool είναι το dream team. Όλα ξεκινούν από τους δημιουργούς. Είναι μεγάλη μου χαρά που συναντιέμαι ξανά με την Τίνα Καμπίτση. Την εκτιμώ βαθύτατα και είναι μία από τις σπουδαιότερες σεναριογράφους που έχουμε στην Ελλάδα. Επίσης, ο Νίκος ο Ζαπατίνας είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες, με περγαμηνές. Έχει πολύ κινηματογραφική ματιά, με αποτέλεσμα όλα να λειτουργούν στο γύρισμα σωστά. Είναι σπάνιο να βλέπεις όλους τους συντελεστές να αγαπούν τη δουλειά τους. Όλοι είναι δοσμένοι σ' αυτό που κάνουν και περνούν καλά. Υπάρχουν μόνο γέλια. Δεν υπάρχουν εντάσεις, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Υποδύεσαι τον Γρηγόρη...

Είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, απόλυτα επαγγελματίας, που ξέρει να ξεχωρίζει τη δουλειά από τη ζωή. Είναι καλοπροαίρετος και θέλει πραγματικά να βοηθήσει τη Στέλλα και την Αγγέλα. Συν το ότι γι' αυτό υπάρχει η κινητήριος δύναμη του έρωτα που νιώθει για την Αγγέλα.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Παρακάτω θα αρχίσει και η Αγγέλα να λύνεται και να είναι πιο διαχυτική. Εκείνος γίνεται πιο δυναμικός και ίσως πιο κωμικός, στην προσπάθειά του να την προσεγγίσει. Και σιγά σιγά δείχνει να τα καταφέρνει.

Είσαι ενθουσιασμένος με τον ρόλο σου…

Ναι, μου άρεσε από την αρχή, που ξεκίνησα ακόμη σαν γκεστ στη σειρά. Αυτό που είχα να υπηρετήσω ήταν ολοκληρωμένο. Είχε απόλυτη οντότητα. Το κείμενο που παίρνω στα χέρια μου δεν έχει έναν απλό χαρακτήρα. Ο Γρηγόρης έχει πτυχές. Εκεί που χρειάζεται είναι συναισθηματικός, αφελής, γλυκός και, όταν πρέπει, πέφτουν πιστολίδια.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved