Ησαΐας Ματιάμπα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο YFSF 4»
Media

Ησαΐας Ματιάμπα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο YFSF 4»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα σε συνέντευξή του μίλησε για το «Your face sounds familiar 4» και εξομολογήθηκε αν υπάρχει ανταγωνισμός με τους συμπαίκτες τους.

Πόσο δύσκολο πιστεύεις πως είναι να προσεγγίσεις έναν καλλιτέχνη στη φωνή, στην εμφάνιση ή στην προσωπικότητα του;

Η φωνή μπορεί να προσεγγιστεί όχι πάντα, βέβαια , η εμφάνιση, όμως, που είναι και το πιο σημαντικό, θέλει το καλούπι που έχει ο διαγωνιζόμενος (το πρόσωπό του και το σώμα του) να προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις κάθε εμφάνισης! Όσο για την προσωπικότητα, είναι δύσκολο να αντιγράφεις άλλα πρόσωπα. Θέλει πολύ ταλέντο.

Κάποιες μεταμφιέσεις που θα κληθείς να κάνεις θα έχουν μία δόση χιούμορ. Πώς θα το αντιμετωπίσεις αυτό πάνω στη σκηνή;

Θα το αντιμετωπίσω όπως αντιμετωπίζω όλες τις μεταμφιέσεις, είτε είναι χιουμοριστικές είτε όχι! Από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις σου, ποιον διαγωνιζόμενο έχεις ξεχωρίσει και γιατί Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, γιατί όλοι είναι ταλαντούχοι. Απλά υπάρχουν κάποιοι που στις πρόβες είναι καλύτεροι από ό,τι στο live. Αυτό οφείλεται στο ότι έχουν άγχος! Είναι νωρίς, όμως, ακόμα. Καθένας θα δείξει τι μπορεί να κάνει στο μέλλον.

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά σας για το ποιος θα βγει πρώτος;

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαστε στο σόου αυτό για να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε τον κόσμο. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα μόνο όμορφες αναμνήσεις θα αποκτήσουμε, όταν ολοκληρωθεί αυτό το ταξίδι!

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved