«Συμμαθητής» και ο Καζάκος
Media

«Συμμαθητής» και ο Καζάκος

Yστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση και αφού μας ταξίδεψε θεατρικά με την «Οικογένεια Addams», ο Κωνσταντίνος Καζάκος επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά ματ», μπαίνει και σε μια φετινή παραγωγή του σταθμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της espresso, θα υποδυθεί τον Δημήτρη, έναν συγγραφέα, ο οποίος σώζει τη Μαριλένα (Μαριάννα Τουμασάτου) όταν εκείνη παθαίνει αμνησία.

Ο Κωνσταντίνος μίλησε στην «Espresso» για τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά, που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Φειδά.

«Είναι μια πολύ προσεγμένη σειρά και όταν μου έγινε η πρόταση την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά» δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός και συνεχίζει: «Η σειρά έχει πολύ καλούς συνεργάτες. Κάποιους τους ήξερα από πριν και κάποιους άλλους τους γνωρίζω τώρα, ενώ ήξερα και τους δύο από τους τρεις σκηνοθέτες. Τώρα έμαθα και τον τρίτο. Στα γυρίσματα είναι όλα μια χαρά, αν και μέχρι στιγμής έχω κάνει μόνο δύο. Θα κάνω περίπου 20 μέρες γυρισμάτων, γεγονός που σημαίνει ότι ο ρόλος μου δεν θα είναι για ένα ή δύο επεισόδια, αλλά για παραπάνω».

Ομως, ποιος είναι ο Δημήτρης; «Είναι ένας λογοτέχνης, λίγο αποτυχημένος, που αντιμετωπίζει προβλήματα και μέσω της Μαριλένας νομίζει ότι θα αντιμετωπίσει το πρόβλημά του», λέει. Στη σειρά που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος δεν χωρά το απρόβλεπτο, καθώς -όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός- δεν χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσει. «Σίγουρα βάζεις κάποια δικά σου στοιχεία όταν το απαιτεί ο ρόλος, αλλά εδώ ακολούθησα την περιγραφή του ρόλου και όλα πήγαν περίφημα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved