The2night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Αρναούτογλου
Media

The2night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Το The2night Show σήμερα υποδέχεται τον Πάνο Μεταξόπουλο και όχι μόνο…. 

Αφήνει για λίγο το “So You Think You Can Dance” και έρχεται στο The2night Show με το σκύλο του, τον Τάρας. Μας μιλάει για τη συμμετοχή του ως κριτής στο show και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την χορευτική του καριέρα. Μας εξηγεί γιατί ο χορός είναι πηγή δύναμης και χαράς και μας συγκινεί όλους με ένα βίντεο…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά τηλεοπτικά τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Τραγουδάει ζωντανά και αποκαλύπτει στο The2night Show αποκλειστικά, πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Στο The2night Show έρχεται και η Κατερίνα Λιόλιου. Μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Έκτορας μιλάει για την καινούρια εκπομπή “My Way”, ένα ξεχωριστό οδοιπορικό γευσιγνωσίας και μαγειρικής με σήμα κατατεθέν μία βέσπα, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18.00 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΑΝΤ1. Γρηγόρης και Έκτορας ένα τηλεοπτικό δίδυμο με πολύ χιούμορ σε μία απολαυστική συνάντηση στο πλατό του The2night Show.

Ακόμη: Στο The2night Show, έρχεται η Μαίρη Σκόρδου, μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι, καθώς και τη ζωή της μετά από αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved