Η δεύτερη διαγωνιστική φάση του So You Think You Can Dance με τα Bootcamp ολοκληρώνεται
Media

Η δεύτερη διαγωνιστική φάση του So You Think You Can Dance με τα Bootcamp ολοκληρώνεται

Η δεύτερη διαγωνιστική φάση του So you think you can dance με τα Bootcamp, ολοκληρώνεται αυτή την Παρασκευή, ανοίγοντας πλέον το δρόμο για την τελευταία και πιο καθοριστική φάση του show με τα Live. 

Στο 1ο Bootcamp, την προηγούμενη Παρασκευή, περισσότεροι από 140 χορευτές διαγωνίστηκαν σε ζευγάρια στα είδη Latin και Hip Hop. Δύο πολύ δύσκολα sessions, με πολύωρες πρόβες αλλά και πολλή θέληση, έδωσαν σε περισσότερους από 40 χορευτές το εισιτήριο για το 2ο FINAL Bootcamp.

Στο FINAL Bootcamp, την Παρασκευή 19 Μαΐου, στις 21.00, θα παρακολουθήσουμε τους επιλαχόντες να διαγωνίζονται στο σύγχρονο χορό, ένα πολύ απαιτητικό είδος με συγκεκριμένες τεχνικές δυσκολίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι ομάδες όσο και η χορογραφία είναι πρωτοβουλία των διαγωνιζόμενων, οι οποίοι κλήθηκαν να τη σχεδιάσουν το ίδιο βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη του 1ου Bootcamp.

Η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους χορευτές μας εμψυχώνοντάς τους, ενώ η κριτική επιτροπή έχει πολύ δύσκολο έργο αυτή την Παρασκευή, καθώς θα πρέπει να αξιολογήσει και να επιλέξει τους καλύτερους 24 (12 γυναίκες & 12 άντρες) που θα προκριθούν στα live!

Ο πήχης ανεβαίνει αισθητά και η αγωνία κορυφώνεται! Αυτή την Παρασκευή 19 Μαΐου, θα μάθουμε τους 24 για τα Live του “So You Think You Can Dance”! Μη χάσετε το 2ο FINAL Bootcamp!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved