Ο Αρναούτογλου, οι δοκιμασίες, τα νούμερα, το λάθος, η Φάρμα και η ακομπλεξάριστη ατάκα για το πορνό
Media

Ο Αρναούτογλου, οι δοκιμασίες, τα νούμερα, το λάθος, η Φάρμα και η ακομπλεξάριστη ατάκα για το πορνό

 Αρκετά καθυστερημένος, εμφανώς κουρασμένος αλλά με ιδιαίτερα καλή διάθεση έφτασε χθες το βράδυ στο event του Ant1 στο όμορφο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, για την παρουσίαση της νέας εκπομπής My Way, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι δυο τους, αν και εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, έχουν δέσει καλά μεταξύ τους και αυτό φαίνεται σε κάθε τους κίνηση. Και οι δύο αγαπούν το καλό φαγητό και το απολαμβάνουν, όπως και το concept της νέας τους εκπομπής που κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο.
«Δεν θα πιστεύετε αυτά που θα δείτε» ήταν τα πρώτα λόγια του ενθουσιασμένου Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν κάθισε στο τραπέζι μας και συνέχισε: «Έχετε ποτέ φανταστεί ριζότο με πευκοβελόνες; Ξέρετε πως όλη η Αθήνα είναι γεμάτη με κόκκινο πιπέρι;
Αυτό θέλουμε να δείξουμε κιόλας, την αφθονία των πρώτων υλών γύρω μας και τι μπορεί κανείς να δημιουργήσει με αυτά αλλά και τα περίεργα εστιατόρια και street food που έχουμε στην Αθήνα και δεν τα φαντάζεστε καν.
Εκεί βάζω κι εγώ «δοκιμασίες» στον Έκτορα να φτιάξει πιάτα με υλικά που επιλέγω εγώ, ότι μου έρθει στο κεφάλι, αλλά ο άνθρωπος είναι μια μικρή ευφυία σε αυτό που κάνει. Γι’ αυτό έχει και αστέρι Michelin, εγώ Michelin δεν έχω ούτε στο αυτοκίνητο.... Όχι ότι δεν έχουμε κόντρες, μεγάλες κόντρες κιόλας γιατί η γεύση είναι υποκειμενική. Αν δεν αρέσει κάτι σε έναν από τους δύο μας δεν πάει να πει αυτό ότι δεν είναι καλό».
-Ακούγεσαι πολύ χαρούμενος;

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν είναι μια ακόμα εκπομπή μαγειρικής, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, τραβάει μια κόκκινη γραμμή και παίρνει τα πράγματα από την αρχή. Ωραία στιγμή, τηλεοπτική για μένα και φυσικά θέλω να πάει καλά.
Πάντα ενδιαφέρομαι να πηγαίνει καλά αυτό που κάνω. Κοιτάω τα νούμερα, είμαι αριθμολάγνος, όταν δεν πάει κάτι καλά, αγχώνομαι και προσπαθώ να το φτιάξω.
Αλίμονο αν ήμουν 26 χρόνια στην τηλεόραση και έλεγα ότι δεν κοιτάω τα νούμερα, αλλά πολλές φορές αν δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι είναι καλύτερα να συμβιβαστείς και να το απολαύσεις. Έχουμε γυρίσει 9 επεισόδια ήδη και αν πάει καλά, υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί ως τον Δεκέμβριο και βλέπουμε».
-Η διατροφή τινάχτηκε στον αέρα ε;
«Διατροφή δεν ξέρω καν τι σημαίνει, φοράω μαύρα και ρουφιέμαι...»

-Με το 2night τι θα γίνει; Θα συνεχίσει;

«Το 2night μετά τη λαίλαπα survivor, Voice, που πέρασα πρώτος εγώ και καμιά φορά αισθανόμουν σαν ένας τύπος με ένα σωσίβιο που φωνάζει μέσα στη θάλασσα, τελικά είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και που δεν έγιναν κινήσεις πανικού και ξαφνικών αλλαγών..»
-Έγινε μία, η αλλαγή και η μετάδοση Σάββατο βράδυ...
«Αυτό ήταν δικό μου λάθος. Το ζήτησα εγώ και ήταν λάθος μου που το ζήτησα. Δεν ήταν αυτή η εκπομπή για 9 και 10 η ώρα του Σαββάτου.
Μόλις την είδα στον αέρα, κόντεψα να τρελαθώ. Σκεφτόμουν τι μ@@@@@@ πήγα κι έκανα. Ευχαρίστησα των Ant1 που μου έκανε το χατίρι, ζήτησα συγγνώμη και το μαζέψαμε γρήγορα, γρήγορα. Πλέον νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό ξαναπήρε τα πάνω του.
Αν με ρωτήσεις πάντως είναι μια εκπομπή που δεν θα ήθελα να τη σταματήσω ποτέ. Θα ήθελα να υπάρξει μια καλυτέρευση σε αυτό που λέγεται late night show στην Ελλάδα, να εμφανιστούν και νέοι παρουσιαστές με ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να τσαλακωθούν, να περάσουν στο άλλο επίπεδο. Αλλά πρέπει να έχουν διάθεση και τα πρώτα ονόματα. Όπως έκανε ο Ρέμος. Να έρθει ο άλλος με την διάθεση ακόμα και να στριμωχτεί»
-Την Τζούλια, όμως δεν την στρίμωξες, την χάιδεψες θα μπορούσαμε να πούμε...
«Δεν μου είπε η κοπέλα τίποτα, Ούτε τι να ρωτήσω, ούτε τι να μην ρωτήσω. Δεν «πυροβολείς» έναν άοπλο... Στο κάτω κάτω, η Τζούλια δεν έκανε τίποτα κακό σε κανέναν, ότι έκανε είχε να κάνει με την πάρτη της. Γύρισε μια τσόντα, ε και;
Γιατί το θεωρούμε κακό αυτό; Θεωρητικά στην Ελλάδα είναι κακό αυτό που έκανε. Στην ουσία όμως δεν έκανε τίποτα κακό. Εγώ είμαι φαν του πορνό, βλέπω πάρα πολλές τσόντες και τις γουστάρω πάρα πολύ. Εντός των ημερών έχω μια Ελληνίδα πορνοστάρ την Ίνα Ινάκη που πήρε το Όσκαρ των ταινιών πορνό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι κάτι κακό. Εύχομαι στη ζωή μου να τα καταφέρω να τα βάλω με πολύ δυνατούς και να καταφέρω να μη συμβιβαστώ όταν θα έρθουν και θα μου πουν ως εδώ» .

-Reality παρουσίαση θα ξαναέκανες;
«Με τρέλα. Με πάρα πολύ χαρά και αγάπη. Και το Survivor και τη Φάρμα... Δεν θέλω να κάνω καμιά σύγκριση με τον Σάκη γιατί ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησα να φέρω στο Πολύ την Κυριακή ως ρεπόρτερ και κατέβηκε στην Αθήνα αλλά κάτι του συνέβη τότε και γύρισε πίσω. Ήταν πάντα φέρελπις στη Θεσσαλονίκη, ένα πολύ γλυκό παιδί που προσπάθησε πολύ.
Εγώ πάντα τα αγαπούσα τα reality και τα αγαπώ κι ας πέρασα πολύ δύσκολα. Τόσο δύσκολα που χρειάστηκα ψυχολογική υποστήριξη. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί σταμάτησαν ενώ στο εξωτερικό βλέπεις να παίζεται ο 18ος κύκλος. Ίσως γιατί πάντα παίρναμε μια υπερβολική δόση και μετά φεύγανε.
Τώρα που είμαι και πιο ώριμος γιατί τότε ήμουν και μωρό θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το I am a Celebrity γιατί δεν έχω και κάτι να πω, αλλά για τη Φάρμα, πες ότι είναι ήδη εκεί και σκάβω το περιβόλι. Δεν μου έχει γίνει καμιά πρόταση, αυτοπροτείνομαι ».
-Το συμβόλαιό σου με τον Ant1;
«Είναι στο +1 χρόνο που σημαίνει πως ο Ant1 αν θέλει τον ενεργοποιεί ή όχι. Ότι από τα δύο κι αν γίνει όλα καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved