Ιωάννης Παπαζήσης: Μιλά για τον guest ρόλο του στο «Σόι σου»
Media

Ιωάννης Παπαζήσης: Μιλά για τον guest ρόλο του στο «Σόι σου»

Υστερα από απουσία χρόνων, ο Ιωάννης Παπαζήσης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα διασκεδαστικό guest στο «Σόι σου» του Alpha.

Ο ηθοποιός είναι το πρόσωπο που θα αναστατώσει την οικογένεια των Τριαντάφυλλων, στο επεισόδιο που έχει τον ιντριγκαδόρικο τίτλο «Ο τελευταίος πειρασμός», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Ο Ιωάννης υποδύεται έναν ερωτιάρη φυσιοθεραπευτή, ο οποίος γοητεύεται από την Αντωνία και της το δείχνει με τον πιο απόλυτο τρόπο.

«Πραγματικά, πέρασα πολύ όμορφα στα γυρίσματα της υπέροχης αυτής σειράς του Alpha» λέει ο πρωταγωνιστής στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Ηταν πολύ καλή η προσέγγιση των ανθρώπων της σειράς. Εχει αξιόλογους ανθρώπους. Και μόνο που στο καστ βρίσκεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την οποία αγαπώ πολύ, και με την οποία είχαμε κοινές σκηνές, ήταν ένα ισχυρό δέλεαρ, για να με πείσουν να κάνω την guest εμφάνιση. Πήγα, το έκανα, το απόλαυσα», εξομολογείται και συνεχίζει λέγοντας ότι γι’ αυτό το ένα επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη από την τηλεόρασή μας χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες γυρισμάτων, τις οποίες ευχαριστήθηκε πολύ.

«Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και ήταν από τις καλύτερες τηλεοπτικές οικογένειες που έχω συναντήσει. Ολοι ήταν πολύ θετικοί και πολύ φιλόξενοι» είπε, επιβεβαιώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο αυτά που ακούγονται για το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συντελεστών της σειράς, που προβάλλεται ήδη για 3η σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved