SYTYCD: Το πρώτο live, η διαδικασία και το έπαθλο
Media

SYTYCD: Το πρώτο live, η διαδικασία και το έπαθλο

Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να υποδεχτεί την κριτική επιτροπή του SYTYCD αλλά και τους διαγωνιζόμενους που φορούν τα χορευτικά τους παπούτσια και ανεβαίνουν στη σκηνή για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε απευθείας μετάδοση.

Το πρώτο live
Πάνω από 200 χορευτές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στη φάση των οντισιόν, ενώ 138 από αυτούς προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, αυτή των bootcamp. Τελικά μόνο 24 (12 άντρες και 12 γυναίκες) ξεχώρισαν πραγματικά για την τεχνική, την εκφραστικότητα και τη δυναμική τους.

Η διαδικασία
Μέχρι την τελευταία στιγμή οι ιθύνοντες του σταθμού «μαγείρευαν» τα διαδικαστικά των live, ώστε το φορματ να προσαρμοστεί... α λα ελληνικά με τον πιο ιντριγκαδόρικο τρόπο, καθώς οι οντισιόν δεν είχαν το ενδιαφέρον που περίμεναν. Το σίγουρο είναι ότι στα πρώτα live οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται σε ντουέτα, ενώ αργότερα, λίγο πριν από την αυλαία, θα ανέβουν on stage ο καθένας ξεχωριστά. Οι κριτές θα επιλέγουν τους πιο αδύναμους ως υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά το κοινό με την ψήφο του θα κρίνει ποιος θα... σωθεί και ποιος θα δει τελικά την πόρτα της εξόδου. Θυμίζουμε ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να δοκιμαστούν σε όλα τα είδη χορού, για να αποδείξουν ότι είναι ολοκληρωμένοι χορευτές.

Ο τελικός
Ένα μακρύ ζεστό καλοκαίρι μας επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1, ώστε να κρατήσει ζωντανή την prime time πριν αρχίσουν για τα καλά... τα μπάνια του λαού. Και αυτό γιατί τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση θα είναι 8, με τον μεγάλο τελικό να προγραμματίζεται γύρω στα μέσα Ιουλίου. Ο νικητής που θα αναδειχτεί στο φινάλε θα κερδίσει, εκτός από τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή, και 50.000 ευρώ.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved