Ant1: Όλα στον αέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν – Τον Ιούνιο οι οριστικές αποφάσεις
Media

Ant1: Όλα στον αέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν – Τον Ιούνιο οι οριστικές αποφάσεις

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν και στον Ant1 ο πυρετός...ανεβαίνει.

Η ερχόμενη χρονιά, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, θα βρει το κανάλι εντελώς ανανεωμένο. Οι άνθρωποι του σταθμού μελετούν όλα τα σενάρια για το νέο μίγμα προγράμματος, αν και ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου. Το γεγονός ότι φέτος ολοκληρώνονται όλες οι ελληνικές σειρές αφήνει μια μεγάλη τρύπα στο πρόγραμμα.

Ήδη τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν δεχτεί δεκάδες προτάσεις και συζητούν τα πάντα. Σιγουράκι θεωρείται η επιστροφή του «DWTS», που έμεινε εκτός για μία σεζόν και, όπως όλα δείχνουν, επανέρχεται δυναμικά στο α' μισό του 2017 - 2018. Στο νέο πρόγραμμα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ίσως δούμε και κάποιο ριάλιτι παιχνίδι, εκτός αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να μην ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο και αφήσει τον ΣΚΑΙ να... κάψει αυτή την τυπολογία προγράμματος από μόνος του!

Σε ό,τι αφορά τον Θέμο Αναστασιάδη, μια ασθένεια τον κράτησε εκτός στούντιο για αρκετές εβδομάδες και πλέον θεωρείται σίγουρο ότι το «Όλα ξεκόλλα» δεν θα επιστρέψει στους δέκτες μας για φινάλε, αφού ούτως ή άλλως θα έκλεινε τη σεζόν στο τέλος Μαΐου.
Οι οριστικές αποφάσεις για την ερχόμενη σεζόν θα ληφθούν τον Ιούνιο, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η παραγωγή του νέου προγράμματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved