Ο Αποστόλης Τότσικας στο «Traction»
Media

Ο Αποστόλης Τότσικας στο «Traction»

Ο Κώστας Στεφανής καλωσορίζει τους τηλεθεατές σε ένα ακόμη επεισόδιο του Traction, φιλοξενώντας έναν δυναμικό και παράλληλα γοητευτικό συνδυασμό.

Ο λόγος για τον δημοφιλή ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα και το νέο Skoda Kodiaq, το μοντέλο μέσω του οποίου η τσεχική εταιρεία εισέρχεται στην κατηγορία των SUV, την πιο αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά, η οποία επίσης προσελκύει ιδιαίτερα τον γυναικείο πληθυσμό. Την Κυριακή 21 Μαΐου στις 16:10 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Citroen C3 1.2 Puretech Auto

Ο Μάνος και η Ινώ αισθάνονται την ανάγκη να βελτιώσουν τη μεταξύ τους επικοινωνία και πηγαίνουν σε σύμβουλο διαπροσωπικών σχέσεων, ο οποίος τους συνιστά να γνωρίσουν το νέο Citroen C3 1.2 Puretech Auto που μετατρέπεται τελικά στην ιδανική λύση για το πρόβλημά τους.

Kia Soul

Ο Θωμάς με την Ινώ γνωρίζουν από κοντά το νέο Kia Soul, ένα crossover που τραβά την προσοχή με την εξωτερική του εμφάνιση, διαθέτοντας ταυτόχρονα δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές χρήσεις, εντός και εκτός πόλης!

Seat Ibiza

Ο Θωμάς ταξιδεύει στη Βαρκελώνη και την έδρα της Seat, για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Seat Ibiza, ενός από τα πιο διαχρονικά μοντέλα και "βαριά χαρτιά" της ισπανικής εταιρείας στην αγορά και μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις.

Yamaha T Max 530

Η Yamaha παρουσιάζει το άρχοντα των scooter, το T Max 530, με κινητήρα 530 κ.εκ. όπως προδίδει και η ονομασία του. Μπορεί να λένε ότι όσο δύσκολο είναι να αναρριχηθεί κάποιος στην κορυφή, τόσο δύσκολο είναι και να διατηρηθεί εκεί, όμως το T Max 530 τα καταφέρνει και διατηρείται στο θρόνο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved