Το who is who των σεφ του Πετρετζίκη
Media

Το who is who των σεφ του Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης επέστρεψε στον Alpha με μια διαφορετική εκπομπή μαγειρικής που γίνεται … παιχνίδι. 

Πάμε να δούμε ποιοι σεφ είναι μαζί του.

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος σπούδασε μαγειρική σε γνωστή σχολή τουριστικών και ξεκίνησε να εργάζεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στην συνέχεια βρέθηκε δίπλα στον Pietro del Grosso τον οποίο ακολούθησε στην Ιταλία. Είναι ο νικητής του Top Chef και παρουσιαστής δικής του εκπομπής.

Ο Γιώργος Παπακώστας μεγάλωσε μέσα στην κουζίνα, αφού ο πατέρας του είχε εστιατόρια στην Αμερική. Σπούδασε σε μεγάλες σχολές μαγειρικής και όταν αποφοίτησε δούλεψε δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Τα τελευταία δυο χρόνια, βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα και δουλεύει με τα αδέλφια του.

Ο Ανδρέας Καβάζης εργάζεται ως σεφ τα τελευταία 15 χρόνια. Μετά το τέλος των σπουδών του σε γνωστή σχολή της Κύπρου ξεχώρισε ως καθηγητής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Μετά τη συμμετοχή του στο Master Chef 2 του άνοιξαν οι πόρτες σε τηλεοπτικές εκπομπές της Κύπρου. Σήμερα, έχει το δικό του μαγαζί με είδη ζαχαροπλαστικής και συνεργάζεται με εκδοτικό οίκο της Κύπρου.

Ο Βαγγέλης Λεούσης στα 18 του γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής και από τότε έγινε τρόπος ζωής. Έκτοτε εργάζεται σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία.

Η Εύα Μονοχάρη είναι αυτοδίδακτη μαγείρισσα, foodie και food blogger. To 2007 αποφάσισε ν’ αφήσει τα παιδαγωγικά και ν’ ασχοληθεί με την μαγειρική και να δημιουργήσει ένα blog που πλέον θεωρείται από τα καλύτερα.

Τέλος ο Κωστής Κάμπας σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, σπούδασε μαγειρική αλλά δεν ασχολήθηκε αμέσως με αυτό. Τον γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής. Σήμερα, εργάζεται ως σεφ σε θαλαμηγό και διδάσκει σε σχολή της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved