Η Σάρα Γανωτή μπαίνει στην «Μουρμούρα»
Media

Η Σάρα Γανωτή μπαίνει στην «Μουρμούρα»

Η Σάρα Γανωτή μιλά για την εμφάνισή της στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Τι συμβαίνει στη «Μουρμούρα» όταν οι γονείς του Σίμου (Κωνσταντίνος Πλεμμένος) τον επισκέπτονται με σκοπό να τον πείσουν να παντρευτεί;

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Σάρα Γανωτή, ενίσχυσαν την πλοκή με δύο απολαυστικές guest εμφανίσεις!

«Ηταν πολύ ευχάριστη συγκυρία να βρεθώ με συνεργάτες από τα παλιά, αλλά και στο στούντιο ΑΤΑ, όπου γυρίζεται η σειρά. Είχα καιρό να δουλέψω» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός, η οποία είχε να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Εργαζόμενη γυναίκα», όπου και πάλι είχε κάνει μια guest εμφάνιση. «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και γι' αυτό ευθύνονται ο τηλεοπτικός μου σύζυγος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος είναι φίλος και γουστάραμε πολύ που βρεθήκαμε, καθώς και η Φωτεινή Αθερίδου, αλλά και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, που υποδύεται τον γιο μου» τόνισε στην Espresso.

Η Σάρα Γανωτή, την οποία λάτρεψε το κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», υποδύεται μια φωνακλού και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονικιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. «Εχω τις ντοπιολαλιές και τους ιδιωματισμούς που έχουν οι Θεσσαλονικείς και αυτό για μένα ήταν πολύ ευχάριστο. Κατάγομαι από τη βόρεια Ελλάδα, από την Κατερίνη και από τη Λάρισα, και μου ήταν πολύ οικείο το “με ξέρεις”, “σε λέω” και κάναμε πλάκα και στο πλατό με την προφορά».

Η πολυτάλαντη Σάρα, η οποία δεν είναι μόνο ηθοποιός, αλλά γράφει και σενάρια, μας εξηγεί τους λόγους που όλα αυτά τα χρόνια δεν τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη. «Είχα καιρό να κάνω τηλεόραση, λόγω του ότι η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια “υπολειτουργεί” και ήταν λίγο επίφοβο. Δεν υπήρχαν και πολλές σειρές. Κυριαρχούσαν οι τουρκικές παραγωγές και οι δικές μας σειρές ήταν ελάχιστες».

Ωστόσο, δεν επαναπαύεται και για τη νέα σεζόν έχει πλάνα. «Συζητάω διάφορα αυτή τη στιγμή για τον επόμενο χειμώνα -και τηλεοπτικά και θεατρικά- και το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γράφω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved