Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τρυφερός σύζυγος και πατέρας
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τρυφερός σύζυγος και πατέρας

Μια χαλαρή και άκρως ρομαντική βραδιά πέρασαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η σύζυγός του Μαρία Δήμου.

Ο στενός συνεργάτης της Φαιής Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό είναι ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας της μεγαλύτερης αγάπης της ζωής του, όπως συχνά αποκαλεί τη μόλις ενός έτους κόρη του Κάλλια. Κάθε φορά που μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του, τη Μαρία και τη μικρούλα τους έχει μόνο τα πιο γλυκά λόγια να πει για εκείνες και ας... τον κάνουν ό,τι θέλουν, αφού είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.
«Η Μαρία είναι η γυναίκα της ζωής μου που μου χάρισε τον πολυτιμότερο θησαυρό μου, την κόρη μου», έχει πει δημόσια ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο οποίος, παρά τον φόρτο εργασίας του καθημερινά, βρίσκει τον χρόνο που χρειάζεται για να τον περνά με την οικογένεια του.
Και εκτός από τον πολύτιμο χρόνο που περνά παίζοντας με την κόρη του, αφιερώνει χρόνο και στη σχέση του με τη γυναίκα του, η οποία έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής. Ξέρει πως για να υπάρχουν οι κατάλληλες ισορροπίες και η ηρεμία στην οικογενειακή ζωή του πρέπει να είναι και ο γάμος του ζωντανός και έτσι βρίσκει τρόπους για να το πετυχαίνει. Ένα ρομαντικό δείπνο για τους δυο τους στα μέσα της εβδομάδας για να ξεφύγουν και οι δύο λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι μία από τις πιο απλές λύσεις για να περάσει το ζευγάρι ποιοτικό χρόνο. Αυτό και έκαναν, λοιπόν, πριν από μερικά βράδια στο κέντρο της Νέας Σμύρνης. Βρέθηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο, αρχικά μόνοι και ύστερα με φίλους που τους συνάντησαν εκεί. Η παρέα έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με τη Μαρία του, η οποία έδειχνε να απολαμβάνει αυτές τις τόσο όμορφες στιγμές τους.
Τον τελευταίο χρόνο, άλλωστε, από τότε δηλαδή που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους η Μαρία έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση της καθώς είναι απόλυτα αφοσιωμένη στον ρόλο της μητέρας σύμφωνα με τη real. Δεν παραπονιέται όμως, αντιθέτως χαίρεται που βιώνει μια τόσο όμορφη οικογενειακή ζωή που δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις μιας και το ζευγάρι όχι μόνο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, αλλά σκέφτεται σοβαρά να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved