Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Φωνή λαού, οργή Θεού…»
Media

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Φωνή λαού, οργή Θεού…»

Η σειρά «Παραμύθι αλλιώς» έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες από το αστείο μέχρι το γελοίο... 

«Θεωρώ πως το χιούμορ μου είναι αυτής της σχολής, επομένως ήταν εύκολο να προσαρμοστώ. Δύσκολα είναι όσα παίζουμε, μπορεί να πεταχτούμε έξω πολύ εύκολα. Δεν ξέρω ο κόσμος βέβαια τι λέει, δεν αρκεί να το υπερασπιζόμαστε εμείς. Φωνή λαού, οργή Θεού» τόνισε στο 7 Μέρες TV ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

-Ο κόσμος το βλέπει θετικά...

«Ελπίζω να συνεχιστεί και να αυξηθεί το ενδιαφέρον του. Σιγά σιγά θα μπει και η ιστορία στο ζουμί της. Επειδή τυχαίνει να ξέρω τη γραφή του Λώρη Λοϊζίδη, γνωρίζω ότι αυτό γίνεται προοδευτικά. Κι ελπίζω ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή»

-Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελισαβέτα να σας παραγκωνίζει...

«Ναι, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το πάει σεναριογραφικά ο Λώρης, δεν έχουμε τα σενάρια μέχρι το τέλος. Η Ελισαβέτα δείχνει ότι είναι ένας φαταούλας, τα θέλει όλα δικά της, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος και η Ελισάβετ παίζει πολύ καλά.»

-Ο βασιλιάς Ιάκωβος φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που δίνει διαφορετικά δείγματα...

«Δείχνει ότι είναι δημοκρατικός, πιο καλότροπος, ότι του διαφεύγουν πράγματα και είναι εν αγνοία του. Νομίζω ότι είναι συμπαθής περσόνα. Βέβαια δεν ξέρω τη συνέχεια...»

- Κάτι ακόμα που διαφοροποιεί αυτή τη σειρά από τις υπόλοιπες είναι τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

«Είναι πολλά, ακόμα και τα εσωτερικά όμως γίνονται σε γνήσιους χώρους και αυτό μας εμπνέει. Είναι άλλο να βρίσκεσαι σε ένα μουσειακό κτίριο που έχει επισκευαστεί και άλλο να σου κάνουν δύο σκηνικά και να παίζεις μέσα σε αυτά. Επιπλέον, τα ρούχα είναι φανταστικά, οι λήψεις εξαιρετικές και ελπίζω να είναι κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προσφορά στον κόσμο. Τα περισσότερα σίριαλ βασίζονται πολύ σε ευκολίες χωρίς ειδικές προετοιμασίες αντί να προσφέρουν στο κοινό εκείνο που του αρμόζει. Ελπίζω και το περιεχόμενο να είναι καλού επιπέδου όπως και τα παιξίματα μας και να δώσουμε νέα πνοή στα πράγματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved