Γιώτα Νέγκα: Το star system και τα talents show
Media

Γιώτα Νέγκα: Το star system και τα talents show

Η Γιώτα Νέγκα έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού. 

Στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και τοποθετείται για τα talents show.

Βγήκατε στα πράγματα όταν το celebrity system ήταν στις δόξες του. Σκεφτήκατε ποτέ να παίξετε το παιχνίδι του, να αλλάξετε λουκ ή ήχο;

«Ποτέ. Το πρώτο που με ενδιέφερε ήταν η ουσία, το τι λέω, πώς στέκομαι στη σκηνή, τι μεταδίδω. Φυσικά και πρόσεχα όσο μπορούσα να προσέχω από ένα σημείο και μετά, αλλά αυτό ερχόταν δεύτερο. Δεν ήμουν ούτε τόσο ευέλικτη, ούτε τόσο διπλωμάτισσα όσο επιβάλλεται να είσαι στον χώρο. Είχα πάντα, όμως, το ένστικτο μου να μου λέει «εδώ είναι Γη, μπορείς να βρεις έναν τρόπο να φυτρώσεις». Ευτύχησα να βρω «ομοϊδεάτες». συνεργάτες που η σχέση μας είχε εξαρχής μεγάλη ανθρώπινη βάση»

Αν ήσασταν σήμερα 20 χρόνων, θα παίρνατε μέρος σε talent show;

«Πιθανότατα θα το δοκίμαζα, ελλείψει άλλου βήματος. Δεν ακυρώνω ούτε δαιμονοποιώ τη συμμετοχή ως πρόθεση και ως ανάγκη των παιδιών να ξεκινήσουν μια περπατησιά. Talent show με talent show, βέβαια, έχει διαφορά. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες δυνατότητες επιλογής να μην μπαίνουν τα παιδιά σε αυτή τη σκληρή διαδικασία ανταγωνισμού και να μη βιώνουν δυσάρεστα συναιο3ήματα. Το τραγούδι θέλει δουλειά και αγάπη. Και λίγη υπομονή. Αλλά αυτή έρχεται με τα χρόνια. Η ζωή έχει δικούς της χρόνους. Το να έχεις την αντοχή να περιμένεις και να μην παραιτηθείς είναι μια διαδικασία που ίσως να πρέπει να περνούν γιατί το «easy come easy go» δεν το θέλει κανείς» είπε η ερμηνεύτρια στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved