Η Κέρκυρα μάγεψε τους Βρετανούς
Media

Η Κέρκυρα μάγεψε τους Βρετανούς

Μία από τους πλέον αγαπητές  σειρές  στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σίριαλ «The Durrells», που προβάλλεται από τον βρετανικό τηλεοπτικό κολοσσό ΙΤV.

Η Κέρκυρα κατάφερε να κερδίσει παραγωγούς και τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας σκηνή. Οι υπεύθυνοι παραγωγής επένδυσαν στο ελληνικό νησί και η τεράστια επιτυχία της σειράς «The Durrells» τους δικαίωσε και δεν άφησε τα περιθώρια να μη γυριστεί και δεύτερος αλλά και τρίτος κύκλος!

Η βρετανική παραγωγή μετρά περισσότερους από έξι εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Η επιτυχία οφείλεται στον συνδυασμό της καλής δουλειάς και των ειδυλλιακών ελληνικών τοπίων. Μάλιστα τηλεθεατές της σειράς από τη Βρετανία κλείσανε τις διακοπές τους στην Κέρκυρα.

Σε σχετικό ρεπορτάζ, ο «Guardian», που ερευνά την τεράστια απήχηση που έχει η σειρά στο κοινό, καταγράφει, μεταξύ άλλων, την εξήγηση της διευθύντριας παραγωγής, Σάλι Γούντγουορντ Τζενιλ. «Ισως ο λόγος είναι ότι όλοι αποζητάμε τον ήλιο και την απόδραση. Δεν θέλουμε κάτι αρρωστημένα γλυκερό - ούτε εμείς ούτε το κοινό. Την ίδια στιγμή στόχος μας ήταν η σειρά να αποπνέει κάτι απόλυτα και υπέρ το δέον απολαυστικό για τους θεατές. Η Κέρκυρα ήταν ιδανική».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved