«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο
Media

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται τον Νίκο Μάνεση.

Με την υπεύθυνη κατασκήνωσης Άννη Σκούρα συζητάμε για όλα αυτά που πρέπει να ξέρει ένας γονιός πριν στείλει το παιδί του κατασκήνωση.

Ακόμα, η Μαρία Κορινθίου μας ξεναγεί στην γειτονιά της στο Παλαιό Ψυχικό. Εξηγεί πως βγήκε το… πάμε πλατεία, μας πηγαίνει στο σχολείο της, αποκαλύπτει για ποιο λόγο τσακώνεται με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και απαντά με δεικτικό τρόπο σε όσους την κατηγορούν για τις sexy φωτογραφίσεις της!

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την Ζέτα Δούκα και την Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση.

Μαζί μας ο μαιευτήρας–γυναικολόγος Ιωάννης Καλογήρου ο οποίος δίνει συμβουλές και οδηγίες στις μέλλουσες μαμάδες για ένα απολαυστικό καλοκαίρι.

Ακόμα, η δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου μας υποδέχεται στο διαμέρισμα της στη Νέα Ερυθραία, λίγους μήνες μετά τον χαμό του συζύγου της, και μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή μας. Αποκαλύπτει περιστατικά της δουλειάς της που της έφεραν αποκλειστικές ειδήσεις, αναφέρεται στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τη γνωριμία της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τέλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης μας ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved