Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα έγραφε για την Μουρμούρα;
Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα έγραφε για την Μουρμούρα;

 Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει ασχοληθεί και με την συγγραφή. Θα επιχειρούσε να γράψει κάτι για τη Μουρμούρα; 

Ο Ηλίας αντιπροσωπεύει τον μέσο 'Έλληνα 45άρη;

«Νομίζω πως ναι. Προσωπικά, εμένα ως Βλαδίμηρο δεν με εκφράζει. Είμαι άκρως αντίθετος. Για παράδειγμα, η θέση μου για τις γυναίκες διαφέρει πάρα πολύ, Δεν μπορώ να σκεφτώ τη γυναίκα στην κουζίνα. Εγώ τη γυναίκα τη θαυμάζω. Πιστεύω ότι θα έπρεπε εσείς να κυβερνάτε. Ωστόσο, είναι γοητευτικότατος ο Ηλίας! Η αφέλεια του, η απλοϊκότητά του, ο συντηρητισμός του, ο εκνευρισμός του, π γκρίνια του, η χωρίστρα του, όλα αυτά είναι εργαλεία για την κωμωδία»

Θα μπορούσατε να συνυπάρξετε με μια γυναίκα σαν τη Μαρίνα;

Όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος, μπορεί να αντέξει πολλά πράγματα.

Στη ζωή σας «μουρμουράτε»; Ναι. Όταν είναι αναγκαίο, θα το κάνω για ποικίλους λόγους. Τι σας γοητεύει στην τηλεόραση;

«Δεν κάνω τηλεόραση για να κάνω καταθέσεις στην τράπεζα. Κάνω τηλεόραση, γιατί με ενδιαφέρει το μέσο. Για να γίνω πιο ακριβής, μου αρέσει γιατί πρέπει να κρατάς συνέπεια στον χαρακτήρα που υποδύεσαι, και αυτά είναι αρκετά δύσκολο»

Εκτός από ηθοποιός, είστε και σκηνοθέτης. Πώς προέκυψε;

«Δεν έγινε για καμία φιλαυτία, για κανέναν ναρκισσισμό, ούτε συγκεντρωτισμό. Έγινε μέσα από μελέτη. Αποφάσισα ότι, εφόσον έχω ένα όραμα, πρέπει να το κάνω με τον τρόπο που νομίζω. Έτσι, βγήκε από μέσα μου ο σκηνοθέτης. θα σκηνοθετούσατε κάτι και στην τηλεόραση; Το έχω επιχειρήσει στον Alpha παλιά. Είχα κάνει μια σειρά, όμως παίχτηκαν έξι-επτά επεισόδια»

Θα το τολμούσατε ξανά;

«Ναι, γιατί όχι; Έτσι και αλλιώς έχει προϋπάρξει και μια ταινία, το Staight Story»

Της οποίας συνυπογράψατε και το σενάριο μαζί με τη σύζυγο σας, 'Εφη Μσυρίκη. Ήταν η πρώτη σας συγγραφική απόπειρα;

« Όχι, έχουν γραφεί και άλλα πράγματα. Απλώς, αυτό καρποφόρησε να γίνει ταινία, γιατί το θέμα ήταν ιδιαίτερο και έκανε πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία»

Θα δοκιμάζετε να γράψετε ξανά ένα σενάριο;

« Πολλές φορές μπαίνω στον πειρασμό. Αλλά, δυστυχώς, δεν προλαβαίνω, γιατί η συγγραφή ενός σεναρίου απαιτεί πολύχρονο, θα το έκανα, όμως»

Θα γράφατε κάτι και για τη Μουρμούρα;

«Όχι, με τίποτα. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο, γιατί πραγματικά απαιτεί χρόνο. Μη φανταστείτε ότι πηγαίνουμε, περνάμε καλά και λέμε τα αστεία μας. Σας είπα, είναι μόνο δύο στόμα και δεν σε σώζει τίποτα!» δήλωσε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved