Ίνα Ταράντου: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το Star
Media

Ίνα Ταράντου: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το Star

Για το πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τις ειδήσεις του Star ύστερα από 14 χρόνια πορείας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ίνα Ταράντου.

«Η απόφαση να φύγω από τις ειδήσεις του Star το 2008, ύστερα από 14 χρόνια, ήταν απόφαση ενός απογεύματος. Μποτιλιαρισμένη στην παραλιακή και με τη σκέψη ότι τα δύο μικρά παιδιά μου -η κόρη μου, τότε τριών, και ο γιος μου, ενός τα προσέχει μια ξένη γυναίκα, αποφάσισα να σταματήσω τη δουλειά και να μείνω σπίτι μαζί τους. Δεν θα μιλήσω εξ ονόματος άλλων γυναικών, αλλά για μένα θα πω ότι, όντας δημιουργική, δραστήρια και μέσα στη δουλειά από τα 18 μου, το να τα παρατήσω όλα επειδή έγινα μητέρα ήταν σαν να έβαζες ένα αγρίμι στο κλουβί.

Και τελικά, όπως λέει και μια αγαπημένη φίλη μου, καμία μάνα που σέβεται τον εαυτό της, αλλά και τα παιδιά της, δεν πρέπει να αγαπιέται ως θυσιασμένη μάνα, αλλά ως ολοκληρωμένος, δημιουργικός άνθρωπος, που παίρνει ευχαρίστηση και από άλλα πράγματα και όχι μόνο από τη μητρότητα. Γι' αυτό επέστρεψα άρον άρον στη δουλειά και υποθέτω ότι θα δουλεύω μέχρι τα βαθιά γεράματα μου!», αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved