Όλα όσα έγιναν στο event για το «Ρουκ Ζουκ»
Media

Όλα όσα έγιναν στο event για το «Ρουκ Ζουκ»

Το «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, με πολύ παιχνίδι, κέφι και «παρείστικη» διάθεση.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι συντελεστές του «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και ο ΑΝΤ1 διοργάνωσαν για τα media, ένα event διαφορετικό από όλα τα άλλα, στο πλατό του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού, στα Studio ΚΑΠΑ.

Η παρουσιάστρια του «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», Ζέτα Μακρυπούλια ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και να τους «στρώσει» κατευθείαν στο παιχνίδι. Όλοι οι καλεσμένοι φόρεσαν τα ακουστικά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια δίνοντας το σύνθημα «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» έπαιξε μαζί τους, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν από κοντά την πιο «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ εμπειρία».

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι από κάθε μέσο είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στην παρουσιάστρια, η οποία έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με το concept της ανανεωμένης εκπομπής και μοιράστηκε μαζί τους τη μέχρι τώρα εμπειρία της από τα γυρίσματα.

Όλοι εμείς, λέμε «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και απολαμβάνουμε καθημερινά, στις 15.00, το αγαπημένο κ τηλεπαιχνίδι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved