«Ζωές Παράλληλες»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Ζωές Παράλληλες»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Πολλά κι ανατρεπτικά γεγονότα της σειράς «Ζωές Παράλληλες» και τη νέα εβδομάδα.

Η εκδρομή του σχολείου μετατρέπειαι σε εφιάλτη για ία κορίτσια, όταν ο Μπουράκ τρελαίνεται και παίρνει τον έλεγχο του λεωφορείου, το οποίο καταλήγει να συγκρούεται με ένα φορτηγό. Η Είλούλ, η Σονγκιούλ και η Ντεφνέ τραυματίζονται πιο σοβαρά από όλα τα κορίτσια και ειδικά η δεύτερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή… Ο Γκιοκχάν τηλεφωνεί στην Είλούλ και όταν μαθαίνει τι συνέβη στο σπίτι της και ότι λιποθύμησε στο δρόμο, σπεύδει κοντά της και τη συνοδεύει στο νοσοκομείο. Αυτή αναρωτιέται αν ο Κεμάλ έριξε κάτι στην πορτοκαλάδα της και, τρομοκρατημένη στη σκέψη τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί, αφηγείται την περιπέτειά της στα υπόλοιπα κορίτσια, ενώ ο Γκιοκχάν πηγαίνει να βρει τον πατριό της· τον χτυπά άσχημα και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την Είλούλ. Λίγο αργότερα επιστρέφει η Μεσουντέ, τον βλέπει χτυπημένο και πηγαίνουν μαζί να ζητήσουν το λόγο από τον Γ κιοκχάν. «Πρόδωσες την κόρη σου για αυτόν τον αλήτη», λέει αυτός στη Μεσουντέ, όμως, εκείνη δεν δείχνει να συγκινείται και επιλέγει, για άλλη μία φορά, να απορρίψει την Είλούλ για χάρη του Κεμάλ. Στο μεταξύ, ο Νετζμί προσπαθεί να καλοπιάσει την Εμινέ, όμως, εκείνη συνεχίζει να τον κρατά σε απόσταση, θυμίζοντάς του τον πόνο που προκάλεσε σε εκείνη και το γιο τους. Πίσω στο σχολείο, τα κορίτσια ζητούν τη βοήθεια της Φεριντέ για να πάρουν άδεια από τη Νεριμάν να πάνε στην εκδρομή του σχολείου. Τα καταφέρνουν και χαίρονται πολύ, όμως, το κλίμα χαλάει η παρουσία του Μπουράκ, ο οποίος αναστατώνει τους πάντες. Έτσι, σε μια στάση που κάνουν σε ένα βενζινάδικο, η Ντεφνέ και η φίλη της τον κλειδώνουν στην τουαλέτα, μέχρι που, τελευταία στιγμή, έρχεται ο Τοπράκ να τον ελευθερώσει. Επιστρέφουν μαζί στο πούλμαν και ο Μπουράκ, έξαλλος, έχει αποφασίσει να τους τιμωρήσει όλους- βγάζει σουγιά, διώχνει τον οδηγό και πιάνει το τιμόνι! Βλέποντάς τον, ο Τοπράκ πανικοβάλλεται, προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του πούλμαν και αυτό πέφτει με φόρα πάνω σε ένα φορτηγό. Από τη σύγκρουση, η Είλούλ και η Σονγκιούλ τραυματίζονται σοβαρά, το ίδιο και η Ντεφνέ, με τον Σερκάν να αναλαμβάνει να ενημερώσει τη μητέρα τους για το τι συνέβη. Η Ναζάν φεύγει σαν τρελή από το σπίτι, αλλά δεν λέει τίποτα στη Μεσουντέ, η οποία παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της, αλλά δεν φαντάζεται το κακό…

Ο Κεμάλ προθυμοποιείται να περάσει να πάρει τη γυναίκα του και, μια που η Ναζάν λείπει από το σπίτι, βρίσκει την ευκαιρία να δει όλα τα δωμάτια και να κάνει τα σχόλιά του. Στο μεταξύ, ο Μπουράκ, ο οποίος προκάλεσε το ατύχημα, μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ένα όχι και τόσο σοβαρό τραύμα στον ώμο και, βλέποντάς τον, ο Γκιουνέι εξαγριώνεται και του επιτίθεται αλλά οι γιατροί τον απομακρύνουν. Η Φεριντέ, η Νεριμάν και τα υπόλοιπα κορίτσια περιμένουν με αγωνία να μάθουν νέα για την Είλούλ και τη Σονγκιούλ που βρίσκονται στο χειρουργείο, ενώ η Ναζάν φροντίζει να ενημερωθεί πρώτη από το γιατρό ότι η Ντεφνέ έχει κάταγμα στο πόδι και τη σπονδυλική στήλη, ενώ έχει υποστεί κακώσεις στο νωτιαίο μυελό, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως και να μην μπορεί να περπατήσει για κάποιο διάστημα. Αργότερα ανακοινώνεται πως και η Είλούλ έχει διαφύγει τον κίνδυνο, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τη Σονγκιούλ, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Τζεμρέ πνίγεται στις τύψεις επειδή απέσυρε τη μήνυση και ο Μπουράκ βγήκε από τη φυλακή και η Ναζάν κάνει τα πράγματα χειρότερα όταν τα βάζει μαζί της για ό,τι έγινε. Σταματά μόνο όταν η νοσοκόμα της λέει ότι αυτή η κοπέλα ετοιμάζεται να δώσει αίμα για την κόρη της και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και την οργή της Μεσουντέ, η οποία φτάνει στο νοσοκομείο και τσακώνεται μαζί της γιατί δεν την ενημέρωσε για το ατύχημα. Έπειτα, μπαίνει στο δωμάτιο να δει την Είλούλ και, αδιόρθωτη ακόμη και τώρα, της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη συγχωρήσει για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Την ίδια στιγμή, ο Γκιοκχάν αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Νετζμί, όμως, αυτός το καταλαβαίνει και, για να τον ξεγελάσει, μπαίνει στο τμήμα χημειοθεραπείας του νοσοκομείου, παρόλο που δεν είναι άρρωστος… Ο μικρός κλονίζεται, αλλά πολύ σύντομα αναγκάζεται να συνελθεί! Όταν ο Μπουράκ μαθαίνει από τη μητέρα του ότι ένας από τους συμμαθητές του που ήταν στο πούλμαν, ο Ερτάν, υπέκυψε στα τραύματά του κι έτσι κινδυνεύει να μπει ξανά στη φυλακή, αποφασίζει να το σκάσει! Όμως, ο Γκιοκχάντον καταδιώκει και τον πιάνει με τη βοήθεια του Νετζμί.

Ο Τοπράκ υπόσχεται στη Φεριντέ πως, μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα πάρει την ίδια και τα κορίτσια και θα πάνε σε ένα ψηλό σημείο της πόλης για να πετάξουν αετό. Εξαντλημένη εκείνη αποκοιμιέται, όμως, στον ύπνο της βλέπει σε εφιάλτη ότι πέθα-νε η Σονγκιούλ. Τραντάζεται, το λέει στην Καντέρ κι αυτή της ζητά να μην ξαναπεί τη λέξη «θάνατος»… Στο μεταξύ, η Εϊλούλσηκώνεται από το κρεβάτι, ψάχνει τη φίλη της και μαθαίνει από τις νοσοκόμες ότι παραμένει στην εντατική, ενώ η Ντεφνέ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αλλά δεν καταφέρνει και πέφτει. Ο Γ κιοκχάν τη βρίσκει στο πάτωμα και τη διαβεβαιώνει ότι θα περπατήσει ξανά, αρκεί να μη βιάζεται, ωστόσο, εκείνη δείχνει απελπισμένη.

Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα η Ναζάν και δεν χαίρεται καθόλου που τον βλέπει δίπλα στην κόρη της, αλλά προτιμά να κρατήσει το στόμα της κλειστό για να μην τη στενοχωρήσει. Ο Κεμάλ, από την άλλη, φέρνει στο νοσοκομείο την Μπουσρά και τον Μετίν, δήθεν για να δουν την αδερφή τους, όμως, η Εϊλούλ εκνευρίζεται και μόνο που τον βλέπει να μπαίνει στο δωμάτιό της και τον διώχνει, ενώ πετά και τα λουλούδια που της έφερε. Έξω από το δωμάτιο, η μικρή Μπουσρά λέει στη μητέρα της πως δεν θέλει τον Κεμάλ στο σπίτι τους και παραπονιέται πως της λείπει η αδελφή της, όμως, ο Κεμάλ που την ακούει την απειλεί ότι θα στείλει αυτήν και τον Μετίν στο ορφανοτροφείο για να μένουν μαζί με την Εϊλούλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved