Δημήτρης Μακαλιάς: «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η Μάιλι Σάιρους»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η Μάιλι Σάιρους»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για τις δυσκολίες του YFSF και τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. 

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στο «YFSF»;

«Μου αρέσει πάρα πολύ όλη αυτή η διαδικασία. Νομίζω ότι είναι τεράστια χαρά να μπορείς κάθε εβδομά-δα να μεταμορφώνεσαι σε κάτι τελείως διαφορετικό και το πρόσχημα σου να είναι η δουλειά! Άλλοι το κάνουν και γελάνε, εγώ έχω τη χαρά να το κάνω και επάγγελμα. Ένιωσα ότι αυτή τη φορά είχα χρόνο, έχω πάρα πολλή διάθεση κι ένιωσα ότι είμαι έτοιμος για να φτάσω στα όρια μου. Τώρα κάθε εβδομάδα το διασκεδάζω»

Ποια προσωπικότητα σε δυσκόλεψε και ποια απόλαυσες περισσότερα;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η Μάιλι Σάιρους, η πρώτη μεταμόρφωση. Ήταν όλα πρωτόγνωρα, και η μεταμόρφωση και το ερμηνευτικό κομμάτι, όσο κατάφερα να το αγγίξω. Πιο πολύ από όλα χάρηκα τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος είχε και χορό και μια εσάνς από βραβεία Όσκαρ. Ήταν μια άλλη διαδικασία, που θα ήθελα πολύ να έχω περάσει»

Και τώρα έγινες Εντ Σίραν.

«Η αλήθεια είναι πως από το όνομα δεν τον ήξερα, αλλά όταν άκουσα το τραγούδι κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πρώτα από όλα φωνητικές. Έχει πολύ γρήγορο ρυθμό, μιλάει άπταιστα αγγλικά και σε μεγάλη ταχύτητα. Χρειάστηκε άπειρες πρόβες για να μάθω όλα τα λόγια απέξω και με τη σωστή ταχύτητα»

Ετοιμάζεις κάτι για το καλοκαίρι;

« Όχι, έχω αφοσιωθεί στο «YFSF» και κάνω πρόβες για τo χειμώνα. Οπότε για να ξεκινήσουμε αρχές Οκτώβρη, προετοιμαζόμαστε από τώρα για να έχουμε Ιούλιο και Αύγουστο για διακοπές. Οπότε ελπίζω να τους περάσω σε κάποια παραλία»

Φροντίζοντας τη σύζυγο και περιμένοντας να γίνεις μπαμπάς...

«Ναι, σωστά! Βέβαια, θέλει λίγο χρόνο ακόμα αυτό, αλλά είναι μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη διαδικασία που τη ζούμε τώρα. Το σχέδια για το χειμώνα; Θα είμαι στο Θέατρο Βέμπο, όπου μαζί με τον Λάμπρο Φισφή και μια τεράστια ομάδα νέων κωμικών θα κάνουμε μια σύγχρονη κωμωδία (Κυρ. -Τρ.). Επίσης, θα ανεβάσουμε στο Θέατρο Κάππα το «Αγόρι με τη βαλίτσα», μια παιδική παράσταση, που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και στους γονείς τους» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved