Κώστας Τσουρός: «Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου. Η ψυχαγωγία είναι ο καινούργιος μου έρωτας»
Media

Κώστας Τσουρός: «Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου. Η ψυχαγωγία είναι ο καινούργιος μου έρωτας»

Ο Κώστας Τσουρός μιλάει για τις προθέσεις που έχει για το επαγγελματικό του μέλλον αλλά και για την... ερωμένη του, την ψυχαγωγία αλλά και τη μεγάλη του αγάπη, την ενημέρωση... 

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση; Θα στεκόσουν επάξια και πίσω από τις κάμερες;

Σίγουρα θα μου άρεσε να κάνω κάτι δικό μου στην τηλεόραση, όπως οι περισσότεροι στον χώρο, όμως δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Μπορώ εξίσου άνετα να συμμετέχω σε μία ομάδα, να κάνω ρεπορτάζ όπως και να βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες. Παρ' όλα αυτά, μου αρέσει αυτού του είδους η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο κάθε ημέρα από το «Πρωινό». Στο μέλλον θα έβλεηα τον εαυτό μου σε μια πιο οργανωτική θέση και πίσω από τις κάμερες.

Θα επέστρεφες στην ενημέρωση;

Ναι. Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου. Η ψυχαγωγία είναι ο καινούργιος μου έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη. Τα πράγματα που αγαπάμε λοιπόν δεν τα βγάζουμε ποτέ από τη ζωή μας. Θεωρώ ότι είχα αποδείξει την αξία μου οτην ενημέρωση και ξέροντας καλά τη συγκεκριμένη δουλειά, αισθάνομαι ανά πάσα στιγμή έτοιμοςνα επιστρέψω.

Ήσουν μία από τις φετινές τηλεοπτικές εκπλήξεις. Έχεις νιώσει την επιτυχία σου;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με βεβαιότητα. Έχω ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, «πετάω» τα καλά και κρατάω τα κακά συνήθως. Είμαι αυστηρός ιδιαίτερα με τον εαυτό μου. Αν ειπωθεί κάτι κακό, θα το σκέφτομαι για κάμποσες ημέρες συνεχώς ενώ την καλή κουβέντα δεν θα γυρίσω να την κοιτάξω το ίδιο, την προσπερνάω. Φέτος ατην εκπομπή εισπράττω το ότι ο κόσμος με υποδέχτηκε θερμά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved