SYTYCD: Η 23χρoνη Κρητικοπούλα Εύα Σωμαρακάκη μας συστήνεται…
Media

SYTYCD: Η 23χρoνη Κρητικοπούλα Εύα Σωμαρακάκη μας συστήνεται…

Η κριτική επιτροπή του «You Think You Can Dance» την έχει βαφτίσει «Το Κορμί» - και όχι άδικα! Η 23χρoνη Κρητικοπούλα Εύα Σωμαρακάκη, με ύψος 1,65 μ. και βάρος 48 κιλά, έχει κάνει τους κριτές του σόου του ΑΝΤ1 να πίνουν νερό στο όνομά της.

Ωστόσο, η ίδια ξεχωρίζει την Ελένη Φουρέιρα, την οποία δηλώνει ότι λατρεύει, καθώς ήταν εκείνη που της έδωσε κουράγιο και ουσιαστικά την «πέρασε» στους 24! Η όμορφη Εύα με το ευλύγιστο κορμί έχει τον ρυθμό μέσα της και ναι μεν λατρεύει τον χορό, όμως δεν στηρίζει τα όνειρά της μόνο σ’ αυτόν. Αν και εργάζεται ήδη ως δασκάλα χορού, φέτος τελείωσε το Χημικό Αθηνών και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Βιολογίας.

«Η καταγωγή μου, από την πλευρά του πατέρα μου, είναι από το Ηράκλειο και της μητέρας μου από το Αγρίνιο. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου δεν έχουν καμία σχέση με τον χορό. Είμαι η μοναδική απ’ όλο το σόι. Από μικρή ζητούσα από τη μητέρα μου να γίνω αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, αλλά τελικά σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησα το μπαλέτο», λέει στην espresso, εξηγώντας πώς άρχισαν όλα. «Φοίτησα με επιτυχία και έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού για να γίνω δασκάλα σύγχρονου και τζαζ χορού. Μάλιστα, έκανα και μαθήματα ευρωπαϊκών χορών. Ετσι άρχισα να διδάσκω σε σχολή χορού λάτιν για να βγάζω το μεροκάματό μου και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου, ενώ σπούδαζα Χημεία και φέτος ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου» αναφέρει στην «Espresso» η νεαρή χορεύτρια και συμπληρώνει: «Για μένα η ζωή είναι αγώνας, αυτό μου έχουν διδάξει οι δικοί μου, γι’ αυτό θέλω να έχω όσα περισσότερα εφόδια μπορώ. Ακόμη και στον χορό συνεχίζω τις σπουδές μου και βρίσκομαι στο πρώτο έτος της Σχολής Ραλλούς Μάνου. Επιθυμώ να εξελίσσομαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved