Η βράβευση της σειράς «Daddy cool» στα «Golden Umbrella Awards» και οι δηλώσεις της σεναριογράφου
Media

Η βράβευση της σειράς «Daddy cool» στα «Golden Umbrella Awards» και οι δηλώσεις της σεναριογράφου

Η σειρά «Daddy cool» γνώρισε μεγάλη αναγνώριση καθώς στα βραβεία «Golden Umbrella Awards» βραβεύτηκε με αυτό του Καλύτερου Σεναρίου.

Η δημιουργός Τίνα Καμπίτση μίλησε για τη βράβευσή αυτή και τα συναισθήματά της.

«Δεν το περίμενα. Όταν το έμαθα, ήταν μεγάλη έκπληξη. Μου πόρε αρκετή ώρα να ίο πιστέψω. Είναι κάτι μαγικό, γιατί πάντα ονειρευόμουν ένα τέτοιο βραβείο. Είναι από τα όνειρα που δεν πιστεύεις ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η σειρά βραβεύτηκε με τέτοια επιτροπή και τέτοιον ανταγωνισμό. Με έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη». Και συνέχισε μιλώντας στο mytv: «Είχα πει πως θέλω να κάνω μία δουλειά όμορφη, που να θίγει σοβαρά θέματα τα οποία να μην αφορούν μόνο την Ελλάδα. Ήθελα να τη δει ο κόσμος στο εξωτερικό και να σταθεί στους προβληματισμούς που βγάζουν τα κείμενα. Είναι και εκπαιδευτική τηλεόραση αυτή η σειρά. Είχα πει ότι ήθελα να βραβευτεί και γελάγαμε». Τελικά υπάρχει συνταγή επιτυχίας;

«Ναι, υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Το σενάριο πρέπει να έχεις μία τεχνική για να το γράψεις. Πρέπει να κρατάς το ενδιαφέρον του κόσμου και να επιλέγεις προσεκτικά τα θέματα αού. Αυτό, όμως, που μετράει είναι να έχεις πάθος για τη δουλειά σου και να ανανεώνεσαι. Δεν ήθελα να κάνω μία φθηνή δουλειά. Το Daddy Cool δεν είναι ακριβή παραγωγή, αλλά δείχνει πως είναι. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά υπήρξε τελικά μία αναγνώριση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved