«Δίδυμα φεγγάρια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια» αυτή την εβδομάδα;

Το γεύμα στο σπίτι της Αγάπης στέφεται με απόλυτη επιτυχία και η μεταστροφή της απέναντι στη μητέρα της και την αδελφή της εντυπωσιάζει τους πάντες. Συγχρόνως ο Αντώνης με τη Σίλα και το Γιάννη ζουν μία υπέροχη μέρα, κάποια σύννεφα όμως κάνουν την εμφάνιση τους στις σκέψεις της Σίλας. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης βρίσκεται προ εκπλήξεως, όταν η παραίτησή του αντιμετωπίζεται από τον Παύλο με αδιαφορία. Παράλληλα η Μαρουσώ, παρά τις πιέσεις του Φίλιππου και της Αγάπης, παραμένει αμετακίνητη στην απόφαση της, να μην μετακομίσει μαζί τους. Εν τω μεταξύ ο Ορέστης χτυπά την πόρτα της Αγάπης, αναζητώντας δικαίωση, για άλλη μια φόρα όμως πέφτει σε τοίχο. Λίγο αργότερα μία τεράστια έκπληξη περιμένει την Αλίκη, κατά τη διάρκεια του συνηθισμένου οικογενειακού πρωινού.

Η Αλίκη είναι πανευτυχής γιατί νιώθει πως έκανε ένα νέο ξεκίνημα με την Αγάπη. Η Σίλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα και δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Αντώνη. Η ατμόσφαιρα είναι ήδη ηλεκτρισμένη και ο Ορέστης με την Αγάπη τσακώνονται στην εταιρία. Η Λαμπρινή, απορροφημένη από το καινούριο σήριαλ που βλέπει, κάνει μια τεράστια γκάφα στο σπίτι του Παύλου. Η Λίτσα κάνει “κόμμα” με τη Μαρουσώ και βάζουν μπροστά ένα σχέδιο.. Η Σίλα λέει κάτι στον Αντώνη που τον αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ο Ορέστης ανακοινώνει στον Παύλο ότι φεύγοντας από την εταιρία, θα πάρει και βασικούς πελάτες μαζί του!

Ο Ορέστης εμπλέκεται σε έναν επαγγελματικό πόλεμο με τον Παύλο και δείχνει να χάνει την αυτοκυριαρχία του. Ταυτόχρονα η Σίλα καταφέρνει να φτάσει τον Αντώνη στα όρια του, σύντομα όμως καταλαβαίνει πως η λύση που ζητά, βρίσκεται μέσα της. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ ενθουσιάζεται, όταν ανακαλύπτει πως είναι ελεύθερη από τα συναισθήματα της για τον Ορέστη. Παράλληλα η ξαφνική απόφαση του Παύλου να διανυκτερεύσει στο μοναστήρι, εγείρει υποψίες. Εν τω μεταξύ η οικογενειακή ηρεμία που κυριαρχεί στο σπίτι της Αγάπης και του Φίλιππου, δέχεται πλήγμα από μια ξαφνική απόφαση της Μαρουσώς. Λίγο αργότερα ο Παύλος συγκρούεται με τον Αμβρόσιο και βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Ο Παύλος βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, έτοιμος να πέσει και να δώσει τέλος στη ζωή του. Η Αγάπη αντιδρά άσχημα στην απόφαση που πήρε ο Φίλιππος για να μείνει μαζί τους στο σπίτι η Μαρουσώ. Στο μεταξύ, ο Ορέστης επικοινωνεί με όλους τους πελάτες του και προσπαθεί να τους πάρει μαζί του στη νέα εταιρία που θα πάει. Η Αλίκη με την Ελισάβετ, παίρνουν την αστυνομία και ξεκινάει η αναζήτηση του Παύλου. Ο Ορέστης είναι πληγωμένος και χωρίς δεύτερη σκέψη βγαίνει με μια γυναίκα της μίας νύχτας για να ξεχαστεί. Ο Αντώνης, έξαλλος από τη στάση της Λίτσας, πάει και την βρίσκει και της κάνει ξεκαθάρισμα. Η Αγάπη φτάνει τον Ορέστη στα όριά του κι αυτός χειροδικεί εναντίον της.

Η χειροδικία του Ορέστη στην Αγάπη, δημιουργεί μία χιονοστιβάδα αντιδράσεων. Συγχρόνως ο Αντώνης προσπαθεί να βάλει τη Λίτσα στη θέση της, χωρίς να υποπτεύεται τη θεομηνία που θα προκαλέσει. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος επιστρατεύει όλα του τα επιχειρήματα και πείθει τη Μαρουσώ να μετακομίσει στο απέναντι διαμέρισμα. Παράλληλα ο πατέρας του Αντώνη καταφέρνει να κάνει ένα επαγγελματικό άλμα. Εν τω μεταξύ η Αρετή μαθαίνει από τον Ορέστη για το περιστατικό με την Αγάπη και ενημερώνει τον Παύλο, που οργισμένος παίρνει μέτρα. Ταυτόχρονα η Λένια και τα φιλανθρωπικά της αισθήματα, φέρνουν ακόμα πιο κοντά την Αγάπη και την Ελισάβετ. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος μαθαίνει ότι ο Ορέστης χαστούκισε την Αγάπη και παίρνει τη εκδίκησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved