Μάριος Αθανασίου: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Συμμαθητές»
Media

Μάριος Αθανασίου: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Συμμαθητές»

Τις εξελίξεις της σειράς «Συμμαθητές», στην οποία πρωταγωνιστεί αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάριος Αθανασίου.

Η Μαριλενα χειρουργείται και όλα καλά. Τι έχουμε στη συνέχεια;
«Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο κόμματι και για τη σειρά και για τους τηλεθεατές και για εμάς τους ίδιους, γιατί είναι ένα θέμα η αντιμετώπιση του οποίου δεν είναι εύκολη ούτε στην καθημερινότητα μας, αλλά ούτε και για εμάς που έχουμε να κάνουμε με αυτή την εικονική πραγματικότητα. Και συνήθως, ύστερα από τέτοιες δυσκολίες, έρχονται ευχάριστα πράγματα»

Οπότε θα το πάρεις τα κορίτσι!

«Είναι μια προσπάθεια η οποία γίνεται, δύο χρόνια τώρα. Αποτελεί και ένα τερματικό σταθμό για τη σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν στη ζωή τους και κάποια στιγμή θα έπρεπε να τους δούμε να καταλήγουν εκεί»

Οι αναρτήσεις που έγιναν από το τελευταίο γύρισμα ήταν πολύ συγκινητικές.

«Στις περισσότερες σειρές οι άνθρωποι δένονται μεταξύ τους, έρχονται πολύ κοντά. Είμαστε τόσοι άνθρωποι μαζί για όλο αυτό το διάστημα και ξέροντας ότι μετά μπορεί να μη βρεθούμε, είναι πολύ δυνατά τα ου ν αισθήματα. Το κριτήριο όμως είναι οι άνθρωποι που το βλέπουν, όχι οι άνθρωποι που το ζουν. Μετράει η άποψη των θεατών ή εκείνων που είδαν τις αναρτήσεις και κατάλαβαν κάτι παραπάνω. Πάντως, ναι, το κλίμα ήταν έντονο, πολύ φορτισμένο. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές και ήμασταν όλοι πολύ κοντά στον τρόπο αντίληψης στη δουλειά. Ήταν πολύ όμορφα», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved