Θυμάστε την Μαρίνα Λαμπροπούλου από «3,2,1»; Επιστρέφει στην Tv και τα «χώνει» στην Φουρέιρα
Media

Θυμάστε την Μαρίνα Λαμπροπούλου από «3,2,1»; Επιστρέφει στην Tv και τα «χώνει» στην Φουρέιρα

Να συγκινήσει το κοινό και ταυτόχρονα να το κάνει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του φιλοδοξεί η λαμπερή χορεύτρια του θρυλικού show «3,2,1» Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποίο κάνει φέτος πραγματικότητα ένα επαγγελματικό όνειρο ζωής στην Καβάλα, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία έξι χρόνια.

Το πανέμορφο κορίτσι του θεάματος ανεβάζει ψηλά τον πήχη, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά επί σκηνής με δύο αθλητές του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ Ιρις Καβάλας. Σκοπός της είναι να αποδείξει σε όλους ότι ο χορός είναι πάνω απ' όλα συναίσθημα και πάθος και όχι άψυχα κορμιά με τέλεια κουντεπιέ!

«Φέτος είναι μια πολύ δυνατή στιγμή για μένα, γιατί θα χορέψω μαζί με δύο υπέροχα παιδιά, τον Δρόσο Χατζησάββα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που, αν και είναι καθηλωμένα σε αμαξίδια λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, είναι έτοιμα ύστερα από σκληρές πρόβες να μας δείξουν τις ικανότητες τους στον χορό» περιγράφει στην «Espresso» η γοητευτική Μαρίνα, η οποία βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Τα δύο παιδιά με το κινητικό προβλήματα που προέρχονται από την ομάδα καλαθοσφαίρισης θα χορέψουν tango μαζί με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου. «Θέλω να δείξω ηώς η δύναμη της ψυχής μας μας βοηθάει να χορεύουμε ακόμη κι αν είμαστε πάνω σε αμαξίδια. Αρχικά ήταν δύσκολο αυτό, γιατί από τις κινήσεις τα παιδιά είχαν αποκτήσει ένα είδος κύφωσης, την ώρα που εγώ ήθελα να κάνουν υπερέκταση της πλάτης! Ως δασκάλα μπαλέτου τους έπιανα προτού αρχίσουμε, τους άνοιγα τα χέρια, την πλάτη, τους έκανα διατάσεις κι έτσι φτάσαμε εκεί που θέλαμε! Έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου και πιστεύω πως το πέτυχα. Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό, ειδικά τη στιγμή που ο Δρόσος Χατζησάββας σηκώνεται από το αμαξίδιο και χορεύει στο ένα πόδι. Οχι απλά χορεύει, αλλά με σηκώνει κιόλας» λέει περήφανη η Μαρίνα.

Το γλυκό κορίτσι της Τν δεν φοβάται να πει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα και για το σόου χορού «SYTYCD» του ΑΝΤ1, καθώς και να κριτικάρει την Ελένη Φουρέιρα για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή.

«Το σόου έχει πραγματικά αξιόλογο υλικό και μια υπέροχη κριτική επιτροπή, αν και δεν συμφωνώ με τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα. Αλλο να ξέρεις να κουνιέσαι και άλλο να γνωρίζεις από τεχνική χορού! Υπάρχει διαφορά. Είναι υπέροχη, λατρεύω να τη βλέπω πάνω στη σκηνή να τραγουδάει, να λικνίζεται με αυτό τον αισθησιακό τρόπο που έχει, αλλά δεν μπορεί να κρίνει χορευτές που έχουν σπουδάσει κλασικό χορό. Ο κλασικός χορός σε κάνει χορευτή, το hip hop και το street dance είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να χορέψουν σύγχρονο, από τη στιγμή που στηρίζεται στην τεχνική του κλασικού χορού» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved