Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έγινε μπαμπάς και δεν το πήρε κανείς είδηση!
Media

Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έγινε μπαμπάς και δεν το πήρε κανείς είδηση!

Τον βλέπουμε στις οθόνες μας μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ πολύ συχνά όμως δεν γνωρίζαμε ότι πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Χρήστο Ανθόπουλο και τη δικηγόρο Σοφία Κίλια, που πριν από λίγες ηµέρες κράτησαν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους. «Αισθάνοµαι µεγάλη χαρά, ολοκλήρωση, µια περίεργη και όµορφη εσωτερική γαλήνη όσο το συνειδητοποιώ. Γιατί, για να λέµε και την αλήθεια, δεν το έχω συνειδητοποιήσει εντελώς ακόµα ότι έχω δύο παιδιά!», εξηγεί στη Real ο ευτυχισµένος µπαµπάς, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασµό του.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την έξοδο του ζευγαριού από το Γενικό Νοσοκοµείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο θείος του παρουσιαστή, πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Περικλής Μήτκας ήταν ο άνθρωπος που τους προέτρεψε να εµπιστευτούν το συγκεκριµένο νοσοκοµείο για τον ερχοµό του µωρού, αφού φέρεται να διαθέτει την καλύτερη µαιευτική µονάδα στη βόρεια Ελλάδα και είναι επανδρωµένο από πανεπιστηµιακούς γιατρούς. Παρά την αγωνία του ζευγαριού για τις πρώτες ηµέρες στο σπίτι µε δύο παιδιά, όλα πήγαν καλά, όπως επιβεβαιώνει ο παρουσιαστής: «Ο ”ψάρακας“», ο µικρός, είναι πάρα πολύ ήσυχος και γλυκός, κλαίει µόνο αν θέλει κάτι και όχι χωρίς λόγο. Πολλές φορές εγώ ξεχνάω ότι έχουµε και δεύτερο µωρό. Από την άλλη, ο ”πάλιουρας“, ο µεγάλος γιος µας, δεν ζηλεύει καθόλου προς το παρόν. Απλά έχει γίνει πολύ ζωηρός και θέλει έναν άνθρωπο µόνιµα από πάνω του! Όλα κυλάνε πολύ όµορφα». Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που ο Χρήστος Ανθόπουλος παρουσιάζει µια νέα εκποµπή φέρνει στον κόσµο και ένα παιδί. Ο Γιώργος -όπως θα ονοµαστεί ο µεγάλος γιος του - γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια, όταν ο µπαµπάς του έκανε το ντεµπούτο του στο Mega µε την εκποµπή «Εεεεε...». Τώρα που ήρθε στον κόσµο ο Χρήστος -αυτό είναι το όνοµα που θα πάρει ο δευτερότοκος- ο παρουσιαστής ξεκίνησε την εκποµπή «ΣΠΟΡΤέξ» στον ΣΚΑΪ. Αναµφισβήτητα τα παιδιά του είναι το γούρι του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved