Νίκος Κοκλώνης: «Αν και τα ταξίδια είναι κουραστικά, το διασκεδάζουμε πολύ»
Media

Νίκος Κοκλώνης: «Αν και τα ταξίδια είναι κουραστικά, το διασκεδάζουμε πολύ»

Για τους επόμενους προορισμούς που θα δούμε στην εκπομπή Celebrity Travel αλλά και πώς επιλέγει κάθε φορά τους καλεσμένους με τους οποίους πραγματοποιεί τα ταξίδια του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Κοκλώνης.

«Στα σχέδια μας είναι να επισκεφτούμε όλες τις ηπείρους! Κάθε φορά που κάνουμε σύσκεψη για τα επόμενα επεισόδια, οι προτάσεις είναι τόσες πολλές που δεν ξέρουμε που θα καταλήξουμε! Αν και τα ταξίδια είναι κουραστικά, αφού μέσα σε λίγες μέρες προσπαθούμε να δείξουμε όσες περισσότερες διαφορετικές εικόνες μπορούμε, το διασκεδάζουμε πολύ, ενθουσιαζόμαστε και εμείς σαν μικρά παιδιά».

Όσο για την επιλογή των καλεσμένων;

«Μας αρέσουν οι άνθρωποι που είναι τολμηροί, έχουν χιούμορ και όρεξη για εξερευνήσεις και νέες εμπειρίες, όπως ακριβώς είμαστε κι εμείς. Και λέω "εμείς", γιατί δεν είμαι μόνος μου σε αυτά τα ταξίδια. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα που έχει γίνει πλέον μια ζεστή παρέα. Την επιτυχία στην τηλεόραση την κάνουν πάντα οι δυνατές ομάδες, όχι οι μονάδες. Με στηρίζουν όλοι πολύ και τους ευχαριστώ για αυτό», λέει ο παρουσιαστής στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved