Σάρα Γανωτή: «Δυστυχώς, από μια πολύ δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 έμεινα απλήρωτη»
Media

Σάρα Γανωτή: «Δυστυχώς, από μια πολύ δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 έμεινα απλήρωτη»

Η Σάρα Γανωτή συμμετέχει στην σειρά του Alpha Μην αρχίζεις την μουρμούρα και μιλά για το σίριαλ και όχι μόνο. 

«Για ακόμη μία φορά εισβάλλω στη ζωή του γιου μου, με σκοπό να τον αποκαταστήσω! Αυτή τη φορά, η ηρωίδα μου θα χάσει για λίγο το κοντρόλ, καθώς μια ρομαντική ιστορία από το παρελθόν θα σκάσει σαν βόμβα στα πόδια της, αλλά θα καταφέρει να τα κουκουλώσει» αναφέρει στην Espresso.

«Περάσαμε τόσο ωραία για δύο ημέρες στα γυρίσματα! Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ακης Σακελλαρίου κι εγώ είχαμε πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά του ΑΝΤΙ "Στρίβειν δια του αρραβώνος" το 2000 και, σύμφωνα με το σενάριο, δουλεύαμε μαζί σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο» λέει. Στη συνέχεια της κουβέντας μας η ηθοποιός και σεναριογράφος εξηγεί γιατί της αρέσει η «Μουρμούρα» αλλά και για την κρίση, η οποία χτυπά και τον χώρο του θεάματος.

«Η σειρά του Alpha από το πρώτο επεισόδιο, μου άρεσε για την αυθεντικότητα της. Σπάνια γίνονται στον χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας καλές δουλειές» αναφέρει και συνεχίζει: «Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει προβλήματα στην τηλεοπτική αγορά. Δυστυχώς, από μια πολύ δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, την Εργαζόμενη γυναίκα", με την Ελένη Ράντου, στην οποία έγραφα το σενάριο, έμεινα απλήρωτη. Ευτυχώς που υπάρχει πάντα και η διέξοδος της Κύπρου» μας λέει και εξηγεί!· «Φέτος, με την Αννα Χατζησοφιά γράψαμε την κωμική σειρά "Η μαμά λείπει ταξίδι σε δουλειές", η οποία αγκαλιάστηκε από τους Κύπριους τηλεθεατές. Πιστεύω στο ελληνικό σενάριο» μας λέει. Αυτή την περίοδο η Σάρα γράφει μια μαύρη κωμωδία για την τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved