Γι ‘ αυτές οι διακοπές ξεκινούν με χαμόγελα…
Media

Γι ‘ αυτές οι διακοπές ξεκινούν με χαμόγελα…

Καλοκαιράκι και οι άνθρωποι της τηλεόρασης σκέφτονται από τώρα την νέα σεζόν και το μέλλον τους. Άλλοι αγχώνονται για τις εξελίξεις και άλλοι… απολαμβάνουν ήρεμοι το μπάνιο τους και χαλαρώνουν στις παραλίες. 

Στις… ήρεμες παρουσιάστριες ανήκουν κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα. Ανάμεσά τους αυτά της Ελένης Μενεγάκη, της Φαίης Σκορδά, της Ζέτας Μακρυπούλια, της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Ελένης Τσολάκη και της Κατερίνας Καινούργιου.

Ξεκινάμε από τον ΑΝΤ1 όπου η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να μας καλημερίζει από την πρωινή ζώνη του σταθμού και την επόμενη σεζόν. Η Μαρία Μπεκατώρου όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλά και στην παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar.

Η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει σταθερή στο «Ρουκ Ζουκ» καθώς το παιχνίδι έπεισε τους υπευθύνους του σταθμού με τα νούμερα που έφερε. Η Δούκισσα Νομικού παραμένει και εκείνη στην παρουσίαση του So you think you can dance.

Στα του… Alpha τώρα. Η Ελένη Μενεγάκη αν και θα κάνει πολλές αλλαγές στην εκπομπή της, θα παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη. Στην πρωινή ζώνη θα συνεχίσει κανονικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Ελένη Τσολάκη «φλερτάρει» με δική της εκπομπή.

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου; Το Epsilon είναι ικανοποιημένο από την παρουσία της και θα την έχει στο δυναμικό του και την επόμενη χρονιά. Το ίδιο ισχύει και για τις Αννίτα Πάνια και Ναταλία Γερμανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved