Γιώργος Σατσίδης: Ποια συνέντευξή του μεταδόθηκε από το NBC;
Media

Γιώργος Σατσίδης: Ποια συνέντευξή του μεταδόθηκε από το NBC;

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τον Γιώργο Σατσίδη. Τα… αποκαλύπτει ο ίδιος με δηλώσεις του.

«Γεννήθηκα στο Μόναχο και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ξεκίνησα να δουλεύω στον ΑΝΤ1 σε ηλικία 21 ετών, κάνοντας τις πρώτες διεθνείς συνεντεύξεις σε lifestyle εκπομπές. Δεν έχω κάνει άλλη δουλειά εκτός από αυτήν, αφού ξεκίνησα από πολύ νωρίς. Έχω πάθος με τα ταξίδια και είμαι τυχερός που έχω κάνει το πάθος μου επάγγελμα! Μιλάω άπταιστα αγγλικά, τα οποία λατρεύω, κάτι το οποίο φαίνεται, αφού, όπως μου λένε, «ακούγομαι» τελείως American. Λόγω αυτού μάλιστα κάνω στο δορυφορικό κανάλι του Mega εκπομπές εξ ολοκλήρου στο αγγλικά, για ομογενείς που δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.

Βρέθηκα πρόσφατα στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, αλλά και στην απονομή των βραβείων Όσκαρ. Τα τελευταία χρόνια πεινάω πολύ χρόνο στις ΗΠΑ και ιδιαίτερα στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη. Κλείνω ο ίδιος τις συνεντεύξεις με τους σούπερ σταρ και στο κινητό μου έχω τους προσωπικούς αριθμούς πολλών Αμερικανών ηθοποιών. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός γιατί πρόσφατα έκανα συνέντευξη στον θρυλικό Λάρι Κινγκ, με του οποίου τις συνεντεύξεις στο CNN κυριολεκτικά μεγάλωσα.

Η τελευταία συνέντευξη με τον Κρις Κόρνελ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αναμεταδόθηκε από σπουδαία αμερικανικό δίκτυα, όπως το NBC και το E!Entertainment. Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος., θα ήθελα να ήμουν ηθοποιός (αν είχα ταλέντο) ή ατζέντης διασημοτήτων. Ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ, τον οποίο και συνάντησα πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας «The Promise», ενώ οπό γυναίκες η Αντζελίνα Τζολί, που δεν την έχω συναντήσει ακόμα.

Η τηλεόραση για μένα είναι ψυχαγωγία, τρόπος διασκέδασης και μοναδικό όχημα για να γνωρίζω τον κόσμο. Σε προσωπικό επίπεδο όμως δεν μπορώ να δω πλέον τηλεόραση με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά μόνο στην οθόνη του υπολογιστή μου» τόνισε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved