Χρήστος Ανθόπουλος: «Είχα προτάσεις αλλά επανήλθα με κάτι δικό μου»
Media

Χρήστος Ανθόπουλος: «Είχα προτάσεις αλλά επανήλθα με κάτι δικό μου»

Ο Χρήστος Ανθόπουλος επέστρεψε με το «ΣΠΟΡΤέξ» και εξηγεί γιατί έκανε αυτή την επιλογή και δεν αποδέχτηκε κάποια άλλη πρόταση. 

Έχεις αποδείξει μέσα από τις εκπομπές σου πως δεν διστάζεις να τσαλακωθείς. Πιστεύεις πως ο κόσμος έχει ανάγκη από πιο ανάλαφρες εκπομπές με έναν παρουσιαστή όχι τόσο στημένο;

«Νομίζω πως ναι. Εγώ, αν μιλήσω ως τηλεθεατής, μόνο αυτό θέλω να βλέπω. Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει, βλέπει, κρίνει. Επίσης, με τόσα προβλήματα που έχει τον ενδιαφέρει να δει κάτι ωραίο, να περάσει καλά, να ταυτιστεί με τον καλεσμένο. Να νιώσει ότι κι αυτός θα μπορεί να είναι εκεί και να κάνει χαβαλέ μαζί του. Να μην τον νιώσει απόμακρο, σαν μύθο, όπως γινόταν παλιά» εξήγησε στο Mytv και συνέχισε: «Είχα προτάσεις, συζητούσα πολλά, αλλά επανήλθα με κάτι δικό μου. Πολύ πιθανόν να κάνω κάτι άλλο στο μέλλον, όμως όσο μπορώ θέλω να δημιουργώ δικά μου πράγματα. Είναι ωραίο συναίσθημα, αλλά και δύσκολο. Ξεκινάμε από το μηδέν για να γίνει όλο αυτό: να βρούμε λογότυπο, συνεργάτες, να το «στήσουμε». Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά. Μου αρέσει όλο αυτό το σχολείο. Ξέρω πως λειτουργεί ο καθένας μέσα στη δουλειά, γιατί έχω περάσει σχεδόν από όλα: από τον ήχο, από τη θέση του υπεύθυνου παραγωγής. Είμαι τυχερός που το κάνω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι τον καθένα που κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρω πως βγαίνει η παραγωγή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved