Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Ανταγωνιστική είµαι µόνο όταν παίζω επιτραπέζια µε τους φίλους µου»
Media

Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Ανταγωνιστική είµαι µόνο όταν παίζω επιτραπέζια µε τους φίλους µου»

Η Ρένια Τσιτσιμπίκου η οποία συμπαρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση την εκπομπή Εδώ που τα λέμε, μιλάει για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση αλλά και για το πόσο της λείπει η εκπομπή που παρουσίαζε κάποτε, το "Μένουμε Ελλάδα". 

Η µεσηµεριανή ζώνη είναι ταυτισµένη µε κοινωνικό σχολιασµό. Θα εντάσσατε τέτοιου είδους θέµατα;

Νοµίζω ότι στους τέσσερις µήνες που είµαστε στον αέρα, αποδείξαµε ότι ένα γυναικείο µαγκαζίνο δεν χρειάζεται το κουτσοµπολιό για να γεµίσει τον τηλεοπτικό χρόνο. Θα έλεγα, µάλιστα, ότι υπάρχουν πολλά θέµατα που θέλουµε να αναδείξουµε και δεν προλαβαίνουµε.

Ο ανταγωνισµός σάς απασχολεί;

Ανταγωνιστική είµαι µόνο όταν παίζω επιτραπέζια µε τους φίλους µου. Στη δουλειά δεν µπορείς να είσαι, γιατί η τηλεόραση είναι οµαδικό παιχνίδι και πρέπει να συνεργάζεσαι άψογα µε τους υπόλοιπους παίκτες για να αποδώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

∆ύο γυναίκες µπορούν να συνεργαστούν αρµονικά στο τιµόνι µιας εκποµπής;

Φυσικά, γιατί όχι; Νοµίζω ότι όταν δύο γυναίκες είναι ισορροπηµένες και ακοµπλεξάριστες, µπορούν να αποδώσουν άριστα σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον, ακόµα και στον αδηφάγο κόσµο της τηλεόρασης, όπου η µαταιοδοξία περισσεύει!

Σας λείπει η εκποµπή «Μένουµε Ελλάδα»;

Εννοείται ότι µου λείπει, ήταν 10 από τα πιο όµορφα χρόνια της επαγγελµατικής µου ζωής. Είχα την ευτυχία να συµµετάσχω σε ένα τηλεοπτικό πρόγραµµα που, κατά γενική οµολογία, ήταν από τα δυνατά χαρτιά της ΕΡΤ, έγινε brand και έδωσε ώθηση στην εξέλιξη του εσωτερικού ελληνικού τουρισµού, αναδεικνύοντας το µεγαλείο της ελληνικής περιφέρειας. Σε προσωπικό επίπεδο είχα την τύχη να δουλέψω µε εξαιρετικούς συναδέλφους και να ζήσω µοναδικές συγκινήσεις, αποκτώντας φίλους καρδιάς σε όλη την Ελλάδα µέσα από τα ταξίδια.

Θα θέλατε να επαναλάβετε αυτή την εκποµπή;

Θα ήθελα να επαναληφθεί η εκποµπή, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω στην αξία και την προσφορά της. Το αν θα ήµουν εγώ στο τιµόνι της, είναι µια άλλη υπόθεση.

Στενοχωρηθήκατε όταν µείνατε µόνη στην εκποµπή ή όταν τελικά έκλεισε τον κύκλο της;

Όλα στη ζωή κάνουν κύκλους και κάποια στιγµή κλείνουν. Γιατί εδώ να υπάρξει εξαίρεση; Εξάλλου, ένα τηλεοπτικό προϊόν όταν ξεκινά το ταξίδι του δεν βάζει πλώρη προς την αιωνιότητα. Το ότι το «Μένουµε Ελλάδα» µακροηµέρευσε ήταν ανέλπιστο και ευχάριστο και, ειλικρινά, αυτό που θέλω είναι να έχει αφήσει µια γλυκιά γεύση στον κόσµο. Οσο για το αν στενοχωρήθηκα, η αλήθεια είναι ότι δεν µου το επέτρεψα, γιατί βαθιά µέσα µου πιστεύω ότι µελλοντικά, όταν οι οικονοµικές συγκυρίες το επιτρέψουν, αυτή η εκποµπή µπορεί να επανέλθει, πιο φρέσκια και ανανεωµένη. Κι επειδή είµαι -ή προσπαθώ να είµαι- αισιόδοξος άνθρωπος, κοιτώ µε χαρά τον νέο κύκλο που έχει ανοίξει στην πορεία µου και προσδοκώ ευχάριστες εκπλήξεις.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved