Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Έχω επιχειρήσει να παρακολουθήσω το Survivor αλλά µε πήρε ο ύπνος στον καναπέ!»
Media

Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Έχω επιχειρήσει να παρακολουθήσω το Survivor αλλά µε πήρε ο ύπνος στον καναπέ!»

Έβλεπε Survivor η Ρένια Τσιτσιμπίκου και αν όχι, ποιο πρόγραμμα κέντρισε το ενδιαφέρον της; Ποιος είναι ο αγαπημένος της προορισμός και πού θα πάει διακοπές; Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκαλύπτεται... 

Έχετε σκεφτεί το ενδεχόµενο να εργαστείτε πίσω από τις κάµερες;

Φυσικά! Είµαι δηµοσιογράφος και η παρουσίαση είναι ένα εκ των καθηκόντων µου. Σηµασία έχει, είτε πίσω είτε µπροστά από τις κάµερες, να είσαι δηµιουργικός και να γουστάρεις αυτό που κάνεις, για να είσαι ευτυχισµένος.

Ποιο κόνσεπτ εκποµπής, που υπάρχει τώρα στην τηλεόραση, θα θέλατε να κάνετε;

∆ύο από τις εκποµπές που ξεχώρισα φέτος και µου άρεσαν ως ιδέα και ως εκτέλεση ήταν η «Κουζίνα των µεταναστών» και το «Από ρόδο αγκάθι». Τις παρακολούθησα και τις δύο µε ευχαρίστηση και ενδιαφέρον, γιατί είχαν ουσιαστικό περιεχόµενο, µε ωραία σκηνοθετική αισθητική που τις απελευθέρωνε από το κλασικό ντοκιµαντερίστικο στιλ ανάλογου τύπου εκποµπών. Θα µου άρεσε, επίσης, να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι.

Το «Survivor» φέτος έκανε τη διαφορά στα νούµερα τηλεθέασης. Πού αποδίδετε την επιτυχία του;

Έχω επιχειρήσει να το παρακολουθήσω δυο-τρεις φορές αλλά µε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, δεν βρήκα κανένα ενδιαφέρον. Νοµίζω ότι πέτυχε γιατί, απ’ ό,τι αντιλαµβάνοµαι από το περιβάλλον µου (κι εσύ να µην το βλέπεις, το βλέπουν οι άλλοι για σένα), πρόκειται για µια είδους σαπουνόπερα µε µοναδικούς, αυθεντικούς χαρακτήρες και απρόβλεπτο σενάριο, όλα βέβαια αυστηρά καθοδηγούµενα από την παραγωγή, ώστε να ενεργοποιείται το δηµόσιο αίσθηµα. Νοµίζω ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας του.

Πιστεύετε ότι ένα ριάλιτι θα είχε χώρο στη δηµόσια τηλεόραση;

Πιστεύω ότι µε τα χρήµατα που κοστίζει ένα ριάλιτι η δηµόσια τηλεόραση θα µπορούσε να φτιάξει αξιοζήλευτες σειρές µυθοπλασίας, που συνάδουν και µε τον χαρακτήρα της.

Το µέλλον της τηλεόρασης πώς σας φαίνεται;

Απρόβλεπτο, γεµάτο εκπλήξεις.

Τελικά είναι εφικτό µια γυναίκα να ισορροπήσει ανάµεσα σε µια επιτυχηµένη καριέρα και στη δηµιουργία οικογένειας;

Υπάρχουν εκατοµµύρια γυναίκες γύρω µας που τα έχουν καταφέρει, οπότε προφανώς γίνεται! Είναι, όµως, και εξαιρετικά δύσκολο να βρεις τις ισορροπίες. Aπαιτείται ατσαλένια θέληση και ίσως και πολλές υποχωρήσεις, γι’ αυτό και σε αυτές τις γυναίκες βγάζω το καπέλο. Γιατί ακόµα κι εµένα, που οι οικογενειακές µου υποχρεώσεις είναι περιορισµένες, υπάρχουν ηµέρες που νιώθω ότι δεν προλαβαίνω και δεν θα καταφέρω να είναι όλα «τέλεια».

Με ποιον τρόπο αποφορτίζεστε από την ένταση της δουλειάς;

Αν δεν ταξιδεύω, µε αποφορτίζει η δηµιουργική µαγειρική -δηλαδή ο πειραµατισµός µε αβέβαια αποτελέσµατα επί διάφορων συνταγών που αλιεύω κατά καιρούς- και µια απρογραµµάτιστη βόλτα µε τη µοτοσικλέτα.

∆ιακοπές προβλέπονται; Ποιος είναι ο αγαπηµένος σας προορισµός;

Αγαπηµένος είναι ο επόµενος που περιµένει να τον ανακαλύψω. Όσο για τις διακοπές, τις εύχοµαι!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved