Τι θα δούμε την Κυριακή «Στο δρόμο»
Media

Τι θα δούμε την Κυριακή «Στο δρόμο»

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο».

Την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 17:00, οι παρουσιαστές μαζί με την Μόλυ μας εύχονται καλό καλοκαίρι και μας διηγούνται ένα περίεργο όνειρο. Ένα όνειρο που ακούγεται τόσο ζωντανό, σαν να ήταν αληθινό. Ένα όνειρο στο οποίο πραγματοποίησαν τις επιθυμίες τους, αλλά και τις επιθυμίες ανθρώπων που συνάντησαν στο δρόμο τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Λέντζας περιγράφει στον Γιώργο Μαυρίδη ότι ξύπνησε έχοντας δει το πιο τρελό όνειρο. Καθώς ετοιμάζουν την Κονσέρβα για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την 60ημερη περιπέτειά τους, μιλούν για το όνειρο αυτό.
Πήγαν απρόσκλητοι σε γάμο, έτρεξαν στον Κλασικό Μαραθώνιο, ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε σε σήριαλ του Alpha, επισκέφθηκαν δύο κοντινά χωριά και έκαναν διαγωνισμό πίτας, αναβίωσαν τις χρυσές εποχές των μπουζουκιών στη Λάρισα, ο Ζαμπίδης έδειρε σε τετ α τετ αγώνα τον έναν από τους δύο, έκαναν αναρρίχηση στα μαγευτικά Μετέωρα και άλλα πολλά που δεν τα ονειρεύτηκαν τελικά μόνοι τους αλλά με χιλιάδες τηλεθεατές μαζί. Μας θυμίζουν στιγμές που αγαπήσαμε, δράσεις που μας έκαναν να γελάσουμε με την καρδιά μας, εικόνες που μας προβλημάτισαν και μας συγκίνησαν.

Μαζί με όλα αυτά, μας δείχνουν για πρώτη φορά σκηνές από τα backstage του... ονείρου τους γεμάτες από γέλια, φάρσες, παλιμπαιδισμούς που θα τους μείνουν αξέχαστες! Από τις δεκάδες φορές που χάλασε η Κονσέρβα, μέχρι την προσπάθεια να γυρίσουν μια σκηνή αλλά τα γέλια δεν τους άφησαν.

Γιατί στο Δρόμο γράφονται οι πιο ωραίες ιστορίες. Στο Δρόμο τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Στο Δρόμο βλέπεις σκηνές που αξίζει να τις ζήσεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved