Survivor Τελικός: Ο εκνευρισμός του Βασάλου με τον πατέρα του
Media

Survivor Τελικός: Ο εκνευρισμός του Βασάλου με τον πατέρα του

Μες στην καλή χαρά ήταν σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του Survivor ο φιναλίστ Κωνσταντίνος Βασάλος.Και λέμε σχεδόν, γιατί υπήρξε κάτι που πραγματικά χάλασε τη διάθεσή του και τον εκνεύρισε ιδιαίτερα και δεν το έκρυψε.

Όλα έγιναν στο τρίτο διαφημιστικό break του τελικού, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατέβηκε από τις κερκίδες και κατευθύνθηκε προς τα παρασκήνια επιλέγοντας όμως να βγει από το πλάι της σκηνής και όχι από το πίσω μέρος του σκηνικού όπως κάναν όλοι.
Εκεί βρίσκονταν αρκετοί δημοσιογράφοι που είχαν βγει για να ξεμουδιάσουν λίγο. Ο Κωνσταντίνος σε πολύ καλή διάθεση σταμάτησε, έβγαλε φωτογραφίες και μίλησε με όλους μέχρι τη στιγμή που τον πλησίασε μια δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής και του ανέφερε τον πατέρα του, Γιάννη. «Έχουμε βγάλει πολλές φορές τον μπαμπά σου» του είπε, προφανώς για να του δείξει ότι έχει επαφή με την οικογένειά του και αμέσως εμφανέστατα εκείνος «στράβωσε».
«Θα τον έχουμε και αύριο» του είπε η συνάδελφος από κεκτημένη ταχύτητα καθώς δεν είχε προλάβει να αντιληφθεί την αλλαγή στη διάθεσή του.... «Α, μάλιστα...» της απάντησε εκείνος, «Εμένα με ρωτήσατε που θα τον βγάλετε;» της είπε εκνευρισμένος και με γρήγορα βήματα κατέβηκε την πλαγιά προς τον προστατευμένο χώρο των παρασκηνίων.
Δεν ξέρουμε αν στη συνέχεια εξέφρασε τον εκνευρισμό του αυτόν προς τον πατέρα του, ξέρουμε όμως σίγουρα πως λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας του Γιάννης, που ως τότε καθόταν ακριβώς πίσω από τον γιο του, εξαφανίστηκε από τις κερκίδες του αμφιθεάτρου του Άλσους Βεϊκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved