«Daddy Cool»: «Η θεία Μαρίκα έχει ένα σκοπό»
Media

«Daddy Cool»: «Η θεία Μαρίκα έχει ένα σκοπό»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για τον ρόλο της στο Daddy Cool και την καλοκαιρινή περιοδεία με την παιδική παράσταση «Μαγικός αυλός». 

Υποδύεστε τη θεία Μαρίκα...

«Είναι ένα πρόσωπο στο οποίο υπήρχε αναφορά σε επεισόδια της σειράς, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ έως τώρα και δεν πρέπει να σας πω το λόγο που παρουσιάζεται, γιατί η όλη ιστορία θα χάσει την ομορφιά της. Έχει μεν κάποιο σκοπό, αλλά δεν θα σας τον πω! Παρουσιάζεται και είναι πολύ αυστηρή, παρακολουθεί το σύμπαν κι ελέγχει τους πάντες. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ πάλι με φίλους ηθοποιούς, καθώς και να γνωρίσω καινούργιους όπως είναι ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με τον οποίο δεν είχα συνεργαστεί. Υπήρξε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα. Ο σκηνοθέτης είναι απίθανος και γενικά ήταν πολύ όμορφα»

Την επόμενη σεζόν α σας δούμε να επιστρέφετε τηλεοπτικά με έναν πιο μόνιμο ρόλο;

«Πρέπει να σας πω ότι μου έχει γίνει μια πρόταση αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα δεν έχω προχωρήσει στη συζήτηση. Φαντάζομαι πως μέχρι τα μέσα του μήνα θα γνωρίζω εάν θα γίνει ή όχι. Πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο. Το καλοκαίρι όμως είναι γεμάτο θέατρο για εσάς... Εδώ και 22 χρόνια κάθε καλοκαίρι το αφιερώνω στα παιδιά. Πάντοτε κάνουμε δυο παραγωγές στην Αθήνα και επιλέγουμε εκείνη που μπορεί να παρουσιαστεί χωρίς έκπτωση στην ποιότητα για να βγει σε περιοδεία. Φέτος, λοιπόν, ο «Μαγικός αυλός» του Μότσαρτ θα γυρίσει όλη την Ελλάδα. Είναι μια παράσταση φτιαγμένη για όλη την οικογένεια που πάνω απ’ όλα σέβεται μικρούς και μεγάλους και που το σημαντικότερο γνωρίζει Μότσαρτ στα παιδιά. Πάντα με ενδιαφέρει οι παραστάσεις που κάνω να δίνουν γνώση στα παιδιά και είμαι περήφανη γι’ αυτό, γιατί στα παιδιά και είμαι περήφανη γι’ αυτό, γιατί τα παιδιά φεύγοντας παίρνουν τις μελωδίες μαζί τους και χαίρονται που βλέπουν την παράσταση»

Επιλέγετε το παιδικό θέατρο...

«Αν με βάλεις να διαλέξω και μου πεις ότι μπορώ να κάνω ένα μόνο πράγμα, θα διαλέξω αυτό. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να έρχεσαι σε επαφή/με τα παιδιά. Επιπλέον, ένα έργο το οποίο απευθύνεται στα παιδιά μπορεί να βάλει τη φαντασία σου να δουλέψει, να κάνεις υπέροχα πράγματα, ενώ είναι και το πιο δύσκολο και εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα. Είναι πρόκληση να ασχοληθείς με τα παιδιά και να το πετύχεις, Με τη Χριστίνα Κουλουμπή, τον Πέτρο Γάλλια και τον Αντώνη Δελαπόρτα είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με πάρα πολύ κέφι και μεγάλο σεβασμό. Τονίζω το θέμα του σεβασμού, γιατί μια παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά πρέπει πάνω από όλα να τους δίνει σεβασμό, γιατί μας ενδιαφέρει να τα κάνουμε αυριανούς θεατές και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν ασχολούμαστε μαζί τους» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved