Ερωτική κομεντί με super καστ
Media

Ερωτική κομεντί με super καστ

«Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα Ονειρα», «Δικαίωση». Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει καταφέρει επάξια να κερδίσει τον τίτλο του μετρ των μεγάλων επιτυχιών στην ιδιωτική τηλεόραση.

Αυτή την εποχή ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού με τη νέα δουλειά που έχει στα σκαριά. Θέλετε και το καλύτερο; Δεν θα έχει ίντριγκες και δράματα όπως οι προηγούμενες. Δεκατρία χρόνια μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων», ο Αρβανίτης επιστρέφει στην κωμωδία!

«Κάναμε έναν πιλότο για μια κωμωδία που τιτλοφορείται “4x4”» λέει στην «Espresso» ο γνωστός σκηνοθέτης και συνεχίζει με την πλοκή της σειράς: «Αφορά την ιστορία τεσσάρων γυναικών, οι οποίες ήταν συμμαθήτριες στα παιδικά τους χρόνια και λίγο πριν από τον γάμο της μίας από αυτές αποφασίζουν να συναντηθούν. Εκεί τους έρχεται η ιδέα να δουν κατά πόσο οι άντρες τους είναι πιστοί. Ετσι αποφασίζουν να ριχτεί η μία στον άντρα της άλλης.

Εκείνοι δεν ξέρουν για τη σχέση των γυναικών και όταν το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή γίνεται της κακομοίρας».
Βέβαια, ο Δημήτρης Αρβανίτης αποφεύγει να δώσει παραπάνω στοιχεία, αφού δεν θέλει να χαλάσει τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές. «Οι βασικές ηρωίδες είναι η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά), η Βούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) και η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου). Κάποιες από αυτές, στην προσπάθειά τους να ξελογιάσουν τον άντρα της άλλης, θα δουν τις πράξεις τους να γυρίζουν μπούμερανγκ» συνεχίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved