Συναινετικό το "διαζύγιο" Μάρως Θεοδωράκη-Greek Idol 2
Media

Συναινετικό το "διαζύγιο" Μάρως Θεοδωράκη-Greek Idol 2

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοντόπουλου από το "Greek Idol 2", ακόμα μία θέση στην κριτική επιτροπή του show θα μένει κενή, αυτή της Μάρως Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρω Θεοδωράκη πήρε «συναινετικό διαζύγιο» με το talent show του Alpha και δεν θα βρίσκεται στο πόστο της στο επόμενο “Greek Idol 2”.


Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση να αποχωρίσει από το show ήταν… κοινή συναινέσει με τους υπεύθυνους του καναλιού καθώς όπως δηλώνει: «Η συνεργασία μας δεν είχε ξεκινήσει για να είμαι στην κριτική επιτροπή αλλά για να διδάξω τους διαγωνιζόμενους. Στην προετοιμασία όμως, μου έκαναν την πρόταση και την αποδέχθηκα. Δεν μπορώ να δεσμευτώ από τώρα για ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το 2011. Έχω άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ήδη γράφω μουσική για μία ταινία στο εξωτερικό και δεν μπορώ να γνωρίζω το πρόγραμμά μου μετά από πέντε μήνες. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν καλύτερα να μην δεσμευτώ για κάτι που ίσως δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Για μένα προτεραιότητα έχει η μουσική».

Πηγή: newsit

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved