Τι αποκάλυψε ο ο Στηβ Ντούζος 35 χρόνια μετά για τον «Μπίλια»
Media

Τι αποκάλυψε ο ο Στηβ Ντούζος 35 χρόνια μετά για τον «Μπίλια»

Ο «Μπίλιας» ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στις βιντεοταινίες την δεκαετία του ’80. Αρκετά χρόνια μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα» μαθαίνουμε κάτι που δεν γνωρίζαμε για τον ρόλο. 

Ο Στηβ Ντούζος, μιλώντας στον Αντώνη Κωνσταντάρα και το Vice αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή και το ρόλο λέγοντας: «Εγώ και ο Μπίλιας δεν έχουμε καμία σχέση. Ο χαρακτήρας μάς βγήκε μέσα απ’ το γύρισμα. Δεν υπήρχε σενάριο, όλα βασίζονταν πάνω σε μια ιδέα. Μετά, αυτός ο “χοντροκωμικούλης” καθιερώθηκε και τον έπαιξα και σ’ άλλες ταινίες».

Αν ο Μπίλιας ήταν πραγματικό πρόσωπο, σήμερα είτε θα είχε ανοίξει σουβλατζίδικο είτε Internet Cafe! Ο Στηβ Ντούζος αναφέρθηκε και στις ταινίες «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» λέγοντας: «Ήταν ξενέρωμα εντελώς. Τι να σου πω; Μετά τη μέση των γυρισμάτων, κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τελικά βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Ευτυχώς, έπαιζε ο Βουτσάς, ο Παπαναστασίου και κάποιοι ακόμη, και ίσως να βλέπει ο κόσμος κάποιες σκηνές γι’ αυτούς. Εγώ είχα σταματήσει να παίζω για πολλά χρόνια και το έκανα επειδή είχα καταλάβει πως θα γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Θεώρησα πως το όφειλα στον εαυτό μου, στον Όμηρο και στο κοινό να συμμετάσχω. Τελικά, το μετάνιωσα. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω βέβαια, όλοι φταίμε και πρώτος εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved