Βασιλική Τρουφάκου: Από το Daddy Cool στη νέα σειρά του Star
Media

Βασιλική Τρουφάκου: Από το Daddy Cool στη νέα σειρά του Star

Μας συστήθηκε ως Μυρτώ στη μαύρη κωμωδία του Mega «Κάτω Παρτάλι», τη λατρέψαμε ως Στέλλα στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool» και από Οκτώβριο θα βρίσκεται στο Star,

στο νέο καθημερινό σίριαλ «Ο άνδρας μου έχει οικογένεια», στον ρόλο μιας δυναμικής τηλεοπτικής παραγωγού, της Αθηνάς.
Προς το παρόν, η Βασιλική Τρουφάκου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, με Τρυγαίο τον Τζίμη Πανούση και την ίδια στον ρόλο της Θεωρίας.

Ενώ κάνει πρόβες στην Επίδαυρο, λοιπόν, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση.

«Βρίσκομαι σε έναν ιερό χώρο, που λειτουργεί με πολύ καθαρτικό τρόπο στην ψυχή τόσο των καλλιτεχνών όσο και των θεατών. Σε έναν χώρο που ταξιδεύει τη φαντασία σου και νιώθω, ακόμη μία φορά, μεγάλη τιμή που πατάω τα χώματά του και, μάλιστα, με ένα τόσο διαχρονικό έργο όσο η “Ειρήνη”», λέει ενθουσιασμένη και συνεχίζει με τα σχέδιά της: «Αυτές τις ημέρες έκλεισα και τη θεατρική μου δουλειά για τον χειμώνα, καθώς θα πάρω μέρος στην παράσταση “Ο Μισάνθρωπος” του Μολιέρου».

Όσο για τις τηλεοπτικές δουλειές της;

«Πραγματικά, ήμουν πολύ τυχερή που πήρα μέρος στο “Daddy cool” του ANT1 και υποδύθηκα μια τόσο φωτεινή και καλόκαρδη ηρωίδα όσο η Στέλλα, έναν άνθρωπο-πρότυπο για την κοινωνία μας. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι» εξομολογείται και αποκαλύπτει τη νέα τηλεοπτική πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει.
«Από τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας άλλης ιστορίας και εκεί θα έχω την ευκαιρία να δείξω στο τηλεοπτικό κοινό ένα άλλο πρόσωπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved